Oferta Genius la aniversarea de 5 ani cu 5 vouchere x 50 lei.
REGULAMENT CAMPANIE “Aniversare Genius 5 Ani“.
Azi la 12:15 am primit email cu voucherele:
- eMag - 2 coduri de 50 - valabile în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025
- Fashion Days - 1 cod de 50 - valabil în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025Poate fi aplicat la comenzile de minimum 250 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
- Flip - voucherul se aplica automatPoate fi aplicat la comenzile de minimum 500 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
- Wolt - 1 cod de 2 utilizari - trebuie revendicat în platforma Wolt și poate fi folosit în decurs de 14 zile de la activare dar nu mai tarziu de 31.07.2025Poate fi aplicat la comenzile de minimum 500 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
Eu am doua coduri la eMag pentru ca nu beneficiez de serviciile Freshful:Voucher în valoare totală de 50 lei (2 utilizări a câte 25 lei), destinat exclusiv clienților Genius care se logheaza pe platforma Wolt folosind credențialele eMAG.
Voucherul poate fi utilizat pentru 2 comenzi pe platforma Wolt, fiecare în valoare de minimum 150 lei, și nu poate fi cumulat cu alte vouchere.
Freshful: valabil în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025, poate fi aplicat la comenzile de minimum 300 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport. Voucherul se cumulează cu celelalte promoții de tip reducere de preț, dar nu și cu alte vouchere.
Oferta abonament Genius 1 an, 49 lei in loc de 99 lei, mai e valabil doar azi:
- Genius: livrare gratuită și oferte exclusive pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful - eMAG.ro
Regulament:
- Regulament Genius | eMAG Help
Da. Al meu expira in 9 noiembrie. Sigur o sa mai aiba ceva oferta de Black Friday (7 noiembrie) sau de Ziua eMag (5 decembrie).
Noile abonamente Genius Light / Premium / Elite din 1 octombrie 2026: https://www.emag.ro/lps/new-genius.
Eu am anulat in primavara reinoirea abonamentului Genius de cand mi-au facut magaria de m-au pus sa platesc 800 de lei pentru returul la un laptop. Au venit ca motiv ca i-am modficat eu biosul si trebuie sa il aduca la starea initiala.
Din cate inteleg dubleaza pretul abonamentului de la 100 la 200 de lei pe langa taxa de servicii operationale de 2 lei pe comanda pentru ca chipurile s-a scumpit motorina. Sa cumpere masini electrice ca au bani.
Se cred Amazon? Nici macar ei nu au doua taxe pentru acelasi serviciu.
2022: Transport 15 lei.
2023: Transport gratuit.
2024: Transport gratuit pentru cei care platesc 100 de lei pe an.
2025: Transport 2 lei pentru cei care platesc 100 de lei pe an (deghizat in "servicii operationale").
2026: Transport 2 lei pentru cei care platesc 200 de lei pe an.
2027: Transport 15 lei pentru cei care platesc 200 de lei pe an (deghizat in "servicii operationale").
Ne vedem la anul.![]()
Abonament la telefon, abonament la TV, abonament la Netflix, Youtube, abonament ca sa poti juca online pe Playstation, abonament la Uber, abonament la metrou, la Glovo, abonament la x, la y, la z - traim in era abonamentelor. In curand o sa imi faca astia abonament si la bloc, sa dau cu cartela la interfon: 100 de lei 20 de intrari, 300 de lei nelimitate
'Votati' cu portofelul, iar daca indeajuns de multe persoane anuleaza, probabil si aici e un mare probabil, o sa isi reconsidere un pic tacticile, desi slabe sanse, suntem pierduti. Am o gramada de cunostiinte care au subscriptie pe Netflix, pe HBO cu reclame, la Disney, la Sky, la draci-laci si nici macar nu le folosesc, sunt doar acolo ca nu se stie niciodata cand ai chef de un episod cu reclame la The Wire or 30 de minute de vreun bull**** movie pe Netflix. Idem si cu emag- prieteni care au genius fara sa comande chestii lunar, dar doar asa, sa fie acolo. Asta e. Prostii suntem noi.
Eu chiar folosesc Genius des dar la ce teapa mi-au dat cu returul la un Thinkpad plus taxa de servicii operationale am considerat ca nu mai merita.
Sunt client emag de 16 ani de zile si am dat multe comenzi dea lungul anilor unele cu valorii destul de mari dar nu conteaza pentru ei.
In ultimii ani am anulat mai multe abonamente GamePass, PS Plus, Spotify, Genius, 7 card iar la unele am facut downgrade FiberLink 1000 -> FiberLink 500.
Singurele abonamente de streaming pe care le folosesc si de care sunt foarte multumit sunt Netflix si Youtube Premium.
Cand preturile sunt umflate artificial la noi atunci comand de pe Amazon Germania.
Solutii sunt numai sa vrei sa le aplici.
E greu sa "anulezi" abonamentul genius, cat timp ai minim 3 comenzi pe luna (eu doar in August am avut 9) - daca pui 12 lei, sau cat e, transport la easybox, deja mi-am scos banii pe tot anul, doar in August.
Sunt preturi mari si ofera niste "perks" care nu sunt folosite de multi oameni (eu nu folosesc niciun alt serviciu din ce ofera ei acolo), dar daca platesti transport per comanda - 12 lei easybox si cat o fi livrarea acasa si dai minim 10 comenzi pe an, deja merita si cel de 200 lei.
Mie imi expirase in urma cu vreo saptamana si voiam sa astept BF ca sa fac la jumatate, dar cum am vazut aceasta informare, mi-am refacut abonamentul de 100, care se va transforma in cel de 200, iar la anu...o sa vad. Ori astept de BF, ori impart cu cineva si dam cate 100 lei fiecare (pana acum era family share, acum ii zice Genius Duo - au copiat si ei Apple), deci tot este rentabil.
Iar daca o sa spuneti ca nu mai comandati de la eMag...sunt curios de unde comandati, care sa aibe aceleasi servicii si calitate - si da, ma refer la magazin din RO, nu la Amazon.de.
By Tudoran in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By ProLover14 in forum Microsoft Xbox 360
By Zombozo in forum Stories & Other News
By cryystyy in forum Offtopic
Bookmarks