Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 25 FirstFirst ... 15 23 24 25
Results 481 to 489 of 489

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

1. #481 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by assassin1 View Post
    On-topic: Leakerul ar fi fost prins!
    Ai si o sursa credibila? Sau iar vorbim ca sa umplem tacerea?

Eu chair inteleg ca a vandut unui streamer rus, build-ul, pentru 350.000 euro, iar acel streamer vrea sa faca stream pe Kick, dar nu cu jocul, ci cu impresiile lui despre joc:
    Adin Ross claims he paid CyberLeek $350,000 for a copy of GTA 6, confirming he actually has access to the game.

Ross says he plans to stream his first impressions on Kick and reveal his rating of the game live to viewers.

The alleged purchase comes as GTA 6 continues to face a wave of major leaks ahead of its release.
    Mie deja mi se pare ca o da in ceva fff grav si sunt sanse mari ca jocul sa "scape" pe torrents, in versiunea de PC si sa distruga tot ce au construit oamenii aia si tot ce asteptam noi, cu sufletul la gura, de peste 10 ani.

Sper sa fie prins mai repede si sa opreasca tot scandalul asta.

Si totusi, nu inteleg de ce Rockstar nu zice nimic despre asta - inteleg ca planul de PR e batut in cuie si nu vor difuza mai rapid pe Netflix sau youtube, dar macar ceva comunicat de presa sa scoata...

Nu uitati ca si trailer-ul din 2023 a iesit putin mai devreme, tocmai pentru ca scapase pe net inainte.

2. #482 SP
    Junior Member assassin1's Avatar
    N-am mai postat de o zi de la clipul cu avionul. E un indiciu că a fost prins. Leakerul ar fi fost din Germania și nu opera singur.

De luat cu o lingură cu sare, dar faptul că n-a mai postat nimic de 24 de ore indică că a fost prins. Se pare că nici mama VPN-urilor nu te ascunde la infinit pentru cine mai crede în anonimatul absolut pe net.

---------- Post added 21-08-2026 at 09:43 ----------

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Jocul va lua 90+, daca nu chiar 95/96, chiar si daca la lansare nu va fi in cea mai buna forma, va lua acele note pentru ca sa intre in istorie, el trebuie sa intre in istorie si toata industria stie asta, Rockstar sunt prea mari si hype-ul a fost prea mare ca sa dea voie oricarui Mitica din Constanta sa il strice prin reviews.

Eu evit sa ma uit la content, n-am rezistat si m-am uitat totusi la secventele alea din avion, moment in care m-a taiat burta de bucurie si am inchis! N-am mai simtit de foarte mult timp asemenea hype si implinire vis a vis de un hobby!
    Hai că mai sunt 6 zile până la extended look-ul de pe Netflix. Ce era în leak-uri era un build vechi din 2024-2025. Gândiți-vă cum o să arate varianta finală.

Până la leak-uri aveam îndoieli, credeam că nu e finalizat jocul și că o să-l amâne pe 2027. Mă temeam că o să fie vreun AI Slop sau că o să-i facă downgrade judecând după cele două trailere care arătau prea bine ca să fie adevărat.

Acum, chiar dacă o să arate ca GTA V în varianta Ultra Enhanced Edition și cu mod de Vice City reskin, tot o să-l cumpăr și o să-l joc.

Numai pentru a explora Miami de dimineață până noaptea târziu cu Jason îmbrăcat într-o cămașă ca a lui Tommy Vercetti într-o decapotabilă și să o înșel pe Lucia, făcând chestii de +18 prin cluburi

De Lucia nu prea îmi place de ea ca personaj că s-ar putea să fie feministă din aia bossy în ton cu vremurile actuale, dar abia aștept să probez niște geci de piele sexy și blugi skinny pe ea și să-i las păr lung, să o machiez, să o fac mai frumoasă

3. #483 SP
    Da si scrie chiar in comments ca nu e nimic de incredere acolo - asa ca hai sa asteptam informatii oficiale si sa discutam apoi.

Si dupa cum ziceam, deja e mult prea tarziu, daca i-au prins acum - deja au vandut jocul (acelui streamer) si deja s-a confirmat ca-l mai are cineva, pe un dev kit de Xbox, "sustras" de la Rockstar India.

+ ca am vazut screenshots ca build-ul de PC e deja pe torrents - dar nu as avea incredere - cel mai probabil e plin de malware, la ce super hype e in jurul jocului.

LE: GTA VI leaker CyberLeek's money trail traced by a GTAForums user: $50k+ earned, why leaks are being drip-fed and how their real identity could come out soon

4. #484 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Nici cum procedeaza Rockstar nu e in regula, pui "paywall" pe Netflix chiar si pentru niste videoclipuri de gameplay? Deja e cam mult.

“First Gameplay Impressions Ruined”: Is Rockstar partly to blame for the GTA 6 leaks? https://www.notebookcheck.net/First-...1374761.0.html

After years of waiting, the community got its first real look at GTA 6 gameplay not from Rockstar, but from a leaker. Many fans had imagined things differently. Reddit is now debating whether Rockstar itself bears some of the blame.

5. #485 SP
    De ce nu e in regula? E produsul lor si fac ce vor cu el si sunt sigur ca daca l-ar fi lansat direct, fara nimic altceva de marketing, ar fi vandut la fel de mult - also, la ce hype este, nu ar fi pacat sa nu incerce sa monetizeze cumva, extra?

Iar pe tine cu ce te deranjeaza sa astepti 6h extra, daca nu ai Netflix?
    Iar daca te deranjeaza, fa-ti netflix o luna - asta este si ideea, nu?

E doar marketing.

Mai deranjant as fi de leak-urile conform caruia GTA Online va putea fi juca doar cu GTA+ subscription lunar, pe langa PS+/gamepass pentru a putea juca online. Dar chiar si asa - jocul lor, regulile lor - nu vreau/nu-mi permit, nu joc. That simple...

Cat de faza cu "oare rockstar este to blame for the leaks", e la fel ca aia cu "fata este de vina pentru ca a fost violata, pentru ca s-a imbracat asa provocator" - hai sa fim seriosi...

6. #486 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Nici cum procedeaza Rockstar nu e in regula, pui "paywall" pe Netflix chiar si pentru niste videoclipuri de gameplay? Deja e cam mult.
    C'mon, e vorba de doar câteva ore din ce am înțeles. Nu moare nimeni daca așteaptă. Si oricum o sa fie postat peste tot in secunda 2.

7. #487 SP
    Manager paul's Avatar
    Toate de pana acum:
    - "basketball video" - https://streamable.com/n1qiw4
    - "random video 1" - https://streamable.com/5f6zg5
    - "taser video" - https://streamable.com/wqg5wm
    - "junkies video" - https://streamable.com/vn6bg7
    - "plane video (poll)" - https://streamable.com/zz248d

Acum, "hypercar part 1" - salvat de pe Reddit, urcat pe Streamable: https://streamable.com/bab9ds.

8. #488 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Imi place mult cum arata si ca nu e prea…arcade. Pacat ca i-au ciuruit in halul asta! Voi inceta sa ma mai uit la leaks . GL !

9. #489 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Put me to sleep till November!
    Attached Images Attached Images img_2467.jpeg img_2466.jpeg img_2465.jpeg img_2464.jpeg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 25 FirstFirst ... 15 23 24 25