Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 31 FirstFirst ... 21 29 30 31
Results 601 to 615 of 615

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

1. #601 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    https://x.com/NikTek/status/2093144785414684897?s=20

She gave Jason two options and his choice still didn't matter

this game might be too relatable

Cat am ras.

2. #602 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Hai sa zic si ceva de rău. Am descarcat trailer-ul si m-am mai uitat prin el. Mi se pare ca unele elemente se vad cam fuzzy. E motion blur cumva? Sper ca se poate dezactiva. Eu as interzice prin lege motion blur-ul
    Are per object motion blur si fara el, ar arata ff aiurea, mai ales in 30fps.

Cat de 30fps "nesesisabili", a fost facut intentionat - cadrele alese de ei sunt statice, altfel, la panning se vede instant ca e 30 fps, dar au avut grija mostly sa fie miscare de camera destul de slow - 90% din video nici nu iti dai seama ca e 30 fps, adica e ca un film normal, doar cand e panning sau trece un autobuz si e filmat din lateral se vede choppy.

3. #603 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu stiu daca a mai observat cineva acest detaliu, nu urmaresc alte forumuri, dar...

La minutul 07:17 personajul deschide frigiderul. Abia la o secunda dupa ce deschide usa, se aprinde si lumina in frigider. Cineva a stat si a programat deci logica de aprindere a luminii in frigider, in loc sa puna o lumina statica permanenta acolo. Poate sunt eu prea tocilar deoarece genul asta de atentie la detalii mi se pare sublim, si probabil voi descoperi astfel de detalii dupa zeci de ore de distractie.

4. #604 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    https://x.com/NikTek/status/2093144785414684897?s=20

She gave Jason two options and his choice still didn't matter

this game might be too relatable

Cat am ras.
    Dupa, Jason are optiunea Hurry . Dar nu a fost folosita.
    Attached Images Attached Images videoframe_426776.jpg

5. #605 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Nu stiu daca a mai observat cineva acest detaliu, nu urmaresc alte forumuri, dar...

La minutul 07:17 personajul deschide frigiderul. Abia la o secunda dupa ce deschide usa, se aprinde si lumina in frigider. Cineva a stat si a programat deci logica de aprindere a luminii in frigider, in loc sa puna o lumina statica permanenta acolo. Poate sunt eu prea tocilar deoarece genul asta de atentie la detalii mi se pare sublim, si probabil voi descoperi astfel de detalii dupa zeci de ore de distractie.
    Sunt multe chestii, de exemplu, pe la sfarsitul prezentarii cand nenea ala o da cu capul pe Lucia de perete, se vede cum sangele ramane acolo pe perete dupa lovitura. Dupa aia pe la inceput, se poate observa cum npc-ul ala unde se fabricau drogurile cum stomacul se bombeaza putin in fata si apoi se retrage cand respira.

6. #606 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Abia astept si posturile de radio ! Sigur o sa avem parte de o DJ Cara sau o Beatrix ! V-o las pe Beatrix de la PLR Radio GTA4, cu emisiunea ei.

7. #607 SP
    Sa fie si ceva muzica pentru baietii cu tampoane.

8. #608 SP
    Junior Member assassin1's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post

Sunt și glitch-uri.

Jason avea la alegere Logger Beer, Lavazas Beer, Blitz Berry Smoothie, Blitz Green Smoothie și un Protein Shake, ultimele trei având câte două icon-uri colorate - cyan energy și purple eye. Și selectează Lavazas Beer, fiind bifată cu X.

Eh, și o sticlă transparentă cu berea Lavazas apare ca prin magie în mâna lui Jason, dacă sunteți atenți și vă uitați cu încetinitorul. Sticla transparentă nu era acolo. Apare ca pop-in în mâna lui Jason, deși acolo erau numai doze cu Sprite, Cola, o sticlă cu apă minerală și sticle închise la culoare cu bere. Observ că tranziția de la frigider la TV se face rapid că nu-l vedem pe Jason trecând pe lângă canapea, cu opțiunea „stay on couch” și rezultând animația cu care ne-am obișnuit în GTA V când se așeza Michael pe canapea.

Am mai observat ceva ciudat la 17:23, când Jason face o acrobație să sară în apă. Și chiar înmainte să sară, se văd niște delfini, iar unul din ei face și el o acrobație - sare și se rotește până cade înapoi în apă. Nu știu care ar fi șansele să prindem faze atât de spectaculoase dacă nu cumva e o secvență frumoasă scriptată de switch cum era și în GTA V, în funcție de momentul zilei.

Și nu știu dacă Jason trebuie antrenat pentru a face o asemenea acrobație sau dacă e different random animated moves de la o plonjare la alta.

Din ce s-a spus, jocul încă nu e gata. Fiind de 100 ori mai mare ca GTA V, fiți siguri că o să aibă buguri, exploit-uri și că o să tot patch-uiască vreo 1-2 ani până îl finalizează. Acum înțeleg de ce l-au amânat de două ori, că ne trezeam că jucăm un GTA în early acces și nu era bine.

9. #609 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cel mai impresionant joc facut vreodata si tu te plangi de detalii din astea nesemnificative, foarte penibil ...

10. #610 SP
    Domnul ass ass in va putrezi la ignore list pe vecie.

---------- Post added 28-08-2026 at 15:42 ----------

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cel mai impresionant joc facut vreodata si tu te plangi de detalii din astea nesemnificative, foarte penibil ...
    Macar daca le descoperea el, dar sigur s-a uitat la ceva clip trist pe YT, un clip la fel de trist ca el, astia care comenteaza cu o incredibila lejeritate asupra „greselilor” celorlalti de parca ei ar fi perfecti, nu merita astfel de jocuri AAA/AAAA.

11. #611 SP
    Junior Member assassin1's Avatar
    Spuneți ce vreți, puteți să mă înjurați sau să mă băgați la ignore, dar sincer, nu m-aș supăra dacă l-ar mai amâna chiar și până în decembrie 2028 să fie retușat și să fie ceva mai bun decât ce am văzut aseară.

Să-l lanseze complet, finalizat, bug-free, cu tot cu modul Online inclus, cu totul funcțional la maxim. Nu doar pe PS5 și Xbox Series X/S, dar și pe PC și pe PS5 Pro și pe Xbox Helix. Și inclusiv pe Nintendo, inclusiv prin abonamente cloud la Nvidia. Ar fi un joc de nota 10 cu o lansare de nota 10 dacă l-ar mai amâna și ar justifica și prețul ediției Ultimate de 100 de dolari!
    Și așa am putea să-l jucăm și pe 60 fps în 4K. De ce să nu?

Am fost și eu ultra-hyped aseară, eram gata să-l precomand și să-mi iau PS5 Slim la ofertă de pe Altex, care e 2300 lei chiar acum, dar apoi, am văzut niște glitch-uri, mi-am amintit de cât de hyped am fost la prezentarea de la Cyberpunk 2077 în vara lui 2018, mi-au atras atenția anumite detalii care păreau yellow flags. Pe lângă faptul că nu mă mulțumește ideea să-l joc așa pe 30 fps decât în caz de forță majoră, gen începe războiul la anu, vine criza AI care ne lasă fără joburi, furtuni solare sau am o boală în stadiul terminal. Poate nu e cazul, deci de ce ar trebui să jucăm la 30 fps, cu niște probleme la lansare, poate insignifiante pentru voi, când mă tot gândesc la perspectiva că l-am putea juca la calitate ultra cu 60 fps și fără buguri și glitch-uri peste 2 ani dacă am mai avea răbdare.

Când jocul are potențialul de a avea o grafică și mai frumoasă, și mai realistă și să ne jucăm în 60 fps la 4K, dar e rău că trebuie să așteptăm încă 1-2 ani până apare pe next gen și pe PC.

De la lansarea lui Cyberpunk 2077 au trebuit să treacă vreo 2-3 ani ca să poată deveni jucabil, 6-7 ani ca să devină exact ce ni s-a promis în 2018.

Nu cobesc, dar n-ar strica să-l mai amâne. Jocul, în varianta care ne-a fost prezentată, ar avea nevoie clară de 2 ani de polishing.

12. #612 SP
    Manager paul's Avatar
    - poza 1: mi-a placut Raul Bautista, cred ca o sa fie un personaj misto
    - poza 2: in sectiunea lui este o secventa cu masina de politie ce se rastoarna de doua ori
    - poza 3: pana se izbeste de un copac ce reactioneaza la impact
    - poza 4: those hair physics during car chase
    - poza 5: fain cum explodeaza masina (asta au aratat deja in Trailer 2)
    - poza 6: locatia din reclama la burger
    - poza 7: este o locatie din RDR 2
    - poze 8 si 9: referinta film Die Hard
    - poza 10: Valentina:
    Money Fronts
    In 2025, during the first meeting between the GTA Online Protagonist and Mr. Faber, Valentina is briefly seen leaving his private jet as he arrives in Los Santos.
    She plays no role in the storyline whatsoever.
    Attached Images Attached Images videoframe_821803.jpg videoframe_850093.jpg videoframe_852513.jpg videoframe_931877.jpg videoframe_1126109.jpg gta-vi_burger_ad_location.jpg gta-vi_burder_ad_location_from_rdr-2.jpg gta-vi_die-hard_reference_01.jpg gta-vi_die-hard_reference_02.jpg valentina_gta-v-online_gta-vi.jpeg

13. #613 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by assassin1 View Post
    Spuneți ce vreți, puteți să mă înjurați sau să mă băgați la ignore, ...
    Te rog, ia o pauza sau tine pentru tine toate chestiile astea care nu fac decat sa polueze ingrozitor un thread al unor oameni incantati de ce vad.

Nu trebuie sa-l iei la lansare. Ia-l in 2 ani cand o sa fie reparat. Ia-l in 15 ani, in varianta re-re-remastered si joaca-l in 8k 120fps. We really don't care.

Dar, te rog, ia o pauza, pentru ca chiar daca nu pare, esti super off topic cu toate scenariile tale, chiar daca tu consideri ca vorbesti despre joc - dar vorbesti despre ce joc vrei tu, nu despre ce joc iese.

14. #614 SP
    Sa revenim la lucrurile care conteaza, au facut cei de la DF analiza.

https://www.digitalfoundry.net/featu...time-rendering

15. #615 SP
    Manager paul's Avatar
    Extended Look: The Most Impressive Real-Time Game Graphics Yet?:
    00:00:00 Introduction
    00:01:28 Sponsored by Acer Predator Atlas 8
    00:02:56 Overall impressions
    00:11:41 Performance: 30 FPS only
    00:26:54 Lighting: shadowmaps, RT reflections, RTGI
    00:39:03 Simulation and the open world
    00:47:21 Image quality
    00:52:29 Supporter Q1: How will next-gen consoles and PCs improve on the PS5 visuals?
    00:58:27 Supporter Q2: Will PS5 Pro fix GTA 6’s image quality issues?
    01:03:17 Supporter Q3: Will GTA 6 become a new highly contested PC benchmark?
    01:06:28 Supporter Q4: How did the Netflix-only trailer launch go?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 31 FirstFirst ... 21 29 30 31