Arunc și eu ceva
1:28 cum se schimbă beat-ul
Respect Tom Hardy
Everything I've ever done
Everything I ever do
Every place I've ever been
Everywhere I'm going to
It's a sin
Mea maxima culpa....
Sound si BPM senzational, inca sunt socat cum nu are sute de milioane de vizualizari:
La cateva saptamani mai dudui apartamentul cu piesa![]()
Ca tot am pomenit de Dracula, mi-am adus aminte de tema principala a filmului din 1992 al lui Coppola:
Instant masterpiece![]()
Performanta la Eurovision, piesa suna bine si interpretare de top. Referitor la clasament era foarte greu locul1, se stie de Eurovision ca au alte criterii si nu doar calitatea melodiei.... Interesant este ca Luxemburg ne acorda 12 pct. si Moldovenii doar 3 (dar au dat maxim la Poloneziwtf). Norvegia 5 pct iar Danemarca si Suedia cate 1 punct ( ii mentionez pe ei ca sound-ul piesei noastre are iz Scandinav, imi aduce aminte de Nightwish in era Tarja Turunen). Se umbla ca de obicei cu "cioara vopsita". Trist!
si castigatoarea, asta spune multe despre calitatea acestui concurs. Penibil!
Ma asteptam ca Bulgaria sa primeasca puncte de la public. Dar sa fie pe primul loc si la punctajul juriului.....Deja spune multe despre calitatea acestui juriu. La fel cum am primit si noi doar 3 puncte de la moldoveni (la televoting ne-au dat 12 puncte). La casele de pariuri, top 3 era: Finlanda, Australia, Grecia. Noi eram pe locul 5 sau 6.
By AndRewqp in forum Console News
By Dant3 in forum Console News
By OEE in forum Videos
By razvanrazy in forum Licitatii
By szury in forum Console Club
Bookmarks