Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 46 FirstFirst ... 36 44 45 46
Results 901 to 902 of 902

Thread: Ce ne-am cumparat azi - movies/tv series

1. #901 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Îi mulțumesc lui #Cristache07 că m-a determinat să iau ultimele bucăți de pe empirefilm și recomandarea sa The Wife.

210 lei empirefilm.ro
    175 lei musiqa.ro
    • Demolatorul 40 lei
    • Închisoarea îngerilor 40 lei
    • Mumie colecţie 1-3 74 lei
    Am descoperit acest site recent, par a fi cehi și livrează în România pentru doar 30 lei. Toate au subtitrări în română.
    Și ceva digital Rakuten TV aproximativ 120 lei
    Attached Images Attached Images 20260713_132007_compress22.jpg 20260716_121217_compress38.jpg fireshot-capture-031-rakuten-tv.png

2. #902 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Da, Glenn Close impresioneaza in The Wife. Am luat si eu cateva de la EmpireFilm in Iulie inainte sa plec din tara se pare ca nu le-am pus aici (printre altele si The Wife). Vreau sa scriu ca am pus un film descarcat de pe filelist direct in mufa usb a tv-ului (blu-ray remux 1080P si anume Thor Ragnarok) cu varianta disc pe blu-ray ce am luat-o recent si calitatea este mai buna pe disc. Culorile mai vii si sunetul mai bun. Eu am 2 boxe si amplificator care primeste semnalul din blu-ray player PCM insa amplificarea sunetului este mai puternica la acelasi volum comparativ cu varianta filmului de pe hdd. Am vazut in weekend primul film Jurassic Park din box-ul 4K si ai optiune de sunet DTS X care e competitia lui Dolby Atmos insa am vizionat filmul la un volum ridicat, cam la 65% din puterea amp-ului (NAD C388) si saream din canapea cand "ragea" T-REX-ul. A fost o experienta placuta, acasa.

Acum cateva luni mi s-a stricat un hdd extern WD Passport Ultra de 4TB, normal ca am pierdut tot de pe el. Avea vreo 8 ani vechime. Primele mele filme blu-ray sunt din 2008 si functioneaza si acum impecabil. Incet si sigur filmele care imi plac vreau sa le am in format fizic in bluray sau 4K. Pana la urma mai ai si bonusuri de material si mai afli una alta si nu sunt atat de scumpe precum in trecut. Cand a aparut Inception in 2010 disc blu-ray 100 lei a fost pretul la Diverta.

Receiverele home cinema chiar impresioneaza la capitolul sunet pentru filme insa la muzica lasa de dorit. Pe langa faptul ca nu au 7x 100W sau alte bazaconii de genul, mai degraba 7 X 30 W, cele moderne (unele brand-uri) par ca cedeaza destul de repede, in cativa ani, sunt destule video-uri in acest sens pe Youtube. Cand stateam la casa si nu aveam vecin direct lipit cu peretele de mine mi-am facut nebunia asta si mi-am luat un receiver nou Pioneer m-a costat vreo 2500 lei in 2009, s-a dovedit slab si nu conducea boxele, l-am vandut si am gasit la un prieten de vanzare un Harman Kardon AVR 335 ce avea 55W pe canal in mod surround dar care probabil la Sony sau Pioneer erau 500W. Am avut set de boxe de la Cerwin-Vega XLS 215 (monstri), centru, si 2 sateliti surround si subwoofer cumparate de la MGT Romania. 3 filme m-au impresionat profund pe partea de sunet, mai ceva ca in orice cinema:
    Avatar, Death Race - varianta cu Vin Diesel, Heat (scena cand ies din banca si se trage la greu e criminala) si Star Wars (box-ul initial de 6 blu-ray-uri). Pfuai! Singurul sistem care l-am avut ce misca lustra in camera datorita aerului emis de difuzoare. La bloc din pacate nu se poate, insa daca iti "construiesti" asa ceva intr-o casa, o camera speciala de filme va bate majoritatea cinema-urilor, in primul rand ca e mandria ta si apoi sa recunoastem daca ai un blu-ray 4K capabil un TV sa zicem un LG de 77' gama G pe 2026 e fantastic!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 46 FirstFirst ... 36 44 45 46