Initial am vrut sa scriu un articol serios pe tema Valve si a noului SteamOS si Steam Machines, insa in momentul de fata inca am mult prea multe intrebari si prea putine raspunsuri. Nereusind sa ma decid ce anume sa cred despre ceea ce vrea sa faca Valve dupa primele doua anunturi, vad ca a aparut intre timp si un al treilea, cel in care este prezentat noul Steam Controller. Daca pana acum ma gandeam ca Valve vrea sa dea o mare lovitura celor de la Microsoft, trecand Steam-ul de pe Windows pe Linux, acum dupa ce vad noul gamepad, ma gandesc ca de fapt ei vor sa construiasca o noua consola?!?
Cum spuneam, inca nu inteleg daca vorbim de PC-uri in adevaratul sens al cuvantului, sau vom avea niste micro console... nu inteleg daca toata libraria Steam se va putea muta pe Linux... nu stiu daca multi vor accepta renuntarea la mouse si tastatura pentru noul gamepad... nu stiu daca vorbim de un Full OS sau va fi ceva tipic unei console... Prin urmare, va prezint si eu sec, noul Steam Controller. Care desi seamana cu o bufnita suparata, nu aduce nimic special (cel putin eu nu vad asta). Daca inlocuirea unor analog sticks cu touch panels pentru ei pare o inovatie, pentru mine nu pare a fi cine stie ce. Si o spune asta un om care se joaca pe touch screen in draci.
Anyway, sunt curios despre ce credeti voi legat de pasii pe care-i face Valve, si in special ce credeti despre noul Steam Controller. Pana una alta, mai multe detalii gasiti pe threadul dedicat http://www.consolegames.ro/forum/f17...-totul-despre/.

Bookmarks