Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Valve a prezentat gamepad-ul Steam Controller

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Valve a prezentat gamepad-ul Steam Controller

Initial am vrut sa scriu un articol serios pe tema Valve si a noului SteamOS si Steam Machines, insa in momentul de fata inca am mult prea multe intrebari si prea putine raspunsuri. Nereusind sa ma decid ce anume sa cred despre ceea ce vrea sa faca Valve dupa primele doua anunturi, vad ca a aparut intre timp si un al treilea, cel in care este prezentat noul Steam Controller. Daca pana acum ma gandeam ca Valve vrea sa dea o mare lovitura celor de la Microsoft, trecand Steam-ul de pe Windows pe Linux, acum dupa ce vad noul gamepad, ma gandesc ca de fapt ei vor sa construiasca o noua consola?!?

Cum spuneam, inca nu inteleg daca vorbim de PC-uri in adevaratul sens al cuvantului, sau vom avea niste micro console... nu inteleg daca toata libraria Steam se va putea muta pe Linux... nu stiu daca multi vor accepta renuntarea la mouse si tastatura pentru noul gamepad... nu stiu daca vorbim de un Full OS sau va fi ceva tipic unei console... Prin urmare, va prezint si eu sec, noul Steam Controller. Care desi seamana cu o bufnita suparata, nu aduce nimic special (cel putin eu nu vad asta). Daca inlocuirea unor analog sticks cu touch panels pentru ei pare o inovatie, pentru mine nu pare a fi cine stie ce. Si o spune asta un om care se joaca pe touch screen in draci.

Anyway, sunt curios despre ce credeti voi legat de pasii pe care-i face Valve, si in special ce credeti despre noul Steam Controller. Pana una alta, mai multe detalii gasiti pe threadul dedicat http://www.consolegames.ro/forum/f17...-totul-despre/.
    Attached Images Attached Images steam_controller.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Atasez si ceva extra imagini. Mai multe detalii puteti gasi si pe pagina oficiala a produsului: Steam Controller.
    Attached Images Attached Images controller_parts.jpg controller_schematic.jpg steam_controller_02.jpg steamcontroller.jpg

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si bineinteles ca internetul nu a intarziat sa reactioneze
    Attached Images Attached Images steam_controller_funny_01.jpg steam_controller_funny_02.jpg steam_controller_funny_03.jpg steam_controller_funny_04.jpg steam_controller_funny_05.jpg steam_controller_funny_06.jpg steam_controller_funny_07.jpg steam_controller_funny_08.jpg steam_controller_funny_09.jpg steam_controller_funny_10.jpg

4. #4 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Meh...
    Utilizatorii STEAM au deja computere si nu cred ca multi ar renunta la Mouse+Keyboard pentru un controller.
    Singurul lucru care m-ar fi atras era un fel de consola ("steam box") dar ei au venit cu Steam Machines care la urma urmei sunt tot niste PC-uri.
    Ar fi putut si ei sa anunte HL3 sau cel putin Portal 3.
    Dar pana la urma n-au facut nimic ce sa ma convinga sa renunt la console.

5. #5 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    arata cel putin dubios, nu cred ca o sa se ridice la nivelul X1 sau ps4.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta e criminala
    Attached Images Attached Images cad-20130930-3a879.gif

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Kotaku chiar a organizat un concurs "No-stick" pe tema noului controller. Aveti mai jos cateva dintre imaginile participante.
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png 3.png 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.png 8.png 9.jpg .jpg b.jpg c.jpg d.jpg e.png f.jpg g.png h.jpg i.jpg

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Va puteti delecta cu o realizare 3D a noului controller aici: Sketchfab | Steam Controller.

9. #9 SP
    Member COD.221's Avatar
    Creative Assembly studioul ce se ocupa de Total War: Rome II , au facut o proba acestui controller. mai multe detali aici

- Total War: Rome II "not difficult at all" to adapt for Steam Controller; "We could get something within an hour" -

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    - Total War: Rome II "not difficult at all" to adapt for Steam Controller; "We could get something within an hour" -
    [/COLOR]
    Extraordinar! Dupa ani de zile in care ne-au injurat fanbotii PC Games, ne-au explicat in fel si chip ca suntem niste tampiti pentru ca ne jucam pe gamepads... acum ca scoate Valve gamepad nu mai e o tampenie, ba chiar se invata intr-o ora. Hypocrisy much?

11. #11 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    acum ca scoate Valve gamepad nu mai e o tampenie, . Hypocrisy much?
    Studiourile nu dau 2 lei pe opiniile si parerile noastre, daca nu exista risc la mijloc, nici interes sa asculte nu este, deci daca sufla vantu spre "marte" - that`s the way to make some money ,,,

12. #12 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

13. #13 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu tot cu controllerul de Xbox o sa joc.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul mi se pare aiurea rau gamepad-ul acela. E ca si cand m-as da mare gamer dar m-as juca pe touchpad-ul la laptop. Pentru un joc de tip TBS o fi suficient, dar pentru action games, FPS & co... e jenant. Ma gandesc numai la faptul ca pentru a te roti trebuie sa faci "scroll" in continuu pe pad-ul din dreapta, pe cand pe un gamepad clasic doar tragi de analog stick in dreapta... Parca vor sa reinventeze apa calda...

15. #15 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Nu se leaga mouse-ul cu un pad-varza cu capra-sa vad cum se joaca un fighting pe asa ceva

16. #16 SP
    Member colossus's Avatar
    Sa fim seriosi :e ca si cum ai controla 2 touchscreen'uri deodata ,pff mai bine lipeau 2 smartphone-uri cu touch de un controller,tot aia era.

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cu o saptamana inainte de GDC (Game Developers Conference) la San Francisco... Valve a prezentat noua versiune a controller-ului. Se pare ca touch screen-ul a disparut cu desavarsire (si a fost inlocuit de 3 butoane), si si-au facut aparitia butoanele clasice (ca la Xbox) X, Y, A, B + butoane directionale (D-Pad). Cum vi se pare?
    Attached Images Attached Images steam_controller_updated.jpg

18. #18 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Cum naiba sa fac combo-uri pe butoane?!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.