Felicitari! Spor la joaca!
Multumesc tuturor, imi iau responsabilitatea sa anunt ca undeva in urmatoarele luni, nu stiu sa zic, Decembrie/Ianuarie/Februarie, depinde cand o sa iasa ceva joc foarte asteptat, am sa sponsorizez si eu un Giveaway la orice joc o sa fie in acel moment pana in 400 lei, conditiile o sa fie aceleasi, doar pentru userii Premium/Traderi.
LE: chiar daca nu castigam eu, mi-a placut mult initiativa lui Espiritus si cred ca asa e frumos, daca putem, de ce nu.
Salutare, datorita problemelor cu care se confrunta forumul ConsoleGames, am decis ca in loc de Giveaway sa donez forumului suma de 500 lei, nu o spun ca sa ma dau mare ci sa sa se inteleaga de ce nu mai fac acest giveaway.
Forumul ConsoleGames pentru mine e un forum pe care intru in fiecare zi, unde am prins multe reduceri si ponturi la jocuri sau precomenzi etc, iar fara acest forum nu ar mai fi alte giveaway-uri nici din partea altor persoane pe viitor.
Incurajez pe toata lumea care poate sa doneze, sa o faca.
Nimeni nu e obligat sa doneze si sunt altii care nu isi permit pur si simplu sa doneze, dar vad multi care dau mii de lei pe telefoane sau alte chestii, care sunt activi pe forum si totusi nu sunt 'verzi'.
Repet, nimeni nu e obligat sa doneze, dar sunt sigur ca multi am profitat de diverse reduceri cu ponturile ce am gasit aici pe forum si 5-10-15-20E pe an sa sustinem acest forum cred ca se compenseaza cu reducerile de care am profitat multi.
Mi-ar parea rau ca intr-o zi sa se inchida acest forum si cred ca merita toata sustinerea noastra cat timp exista, ca dupa razboi, toti sunt eroi.
Tot ce am spus e o parere persoanala, fiecare face pana la urma ce crede ca e de cuviinta.
Pentru incheiere imi vine in cap aia lui Trump cu "Thank you for your attention to this matter".
In rest, sa fim sanatosi![]()
By gvingi76 in forum Muzica, Filme & Seriale
By lacatus88 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By adixus in forum Microsoft Xbox One
By RonanN1 in forum Software
Bookmarks