Cred ca depinde de model, culoare, capacitate. Daca nu ai facut prostia ca mine sa le dai banii in avans, fa precomanda la ei, la iStyle, Altex si Flanco. Si cine iti livreaza primul, castiga banii tai.![]()
La comanda mea nu au nicio data aproximativa de livrare.
La voi au inceput sa mai ajunga?
Ati mai incercat la Altex sau iStyle? Nu de alta, dar poate anulati comanda de la eMag si le cereti sa va deblocheze banii instant (sau sa va dea dobanda pt cat stau blocati la ei) si ii dati in alta parte.
Hahahaha, m-ai amuzat in prima faza, insa in a doua ti-am dat report pentru bullying.
Eu de obicei sunt foarte rabdator cand vine vorba de comenzi, nu il astept pentru a-l butona sau din vreo alta curiozitate tehnica. La inceputul lui octombrie voi pleca pentru o perioada lunga din tara si am nevoie sa il am pana in momentul plecarii. Voi fi in zone cu internet foarte prost si upload-ul in iCloud va fi facut la o viteza foarte mica. Eu chiar am nevoie de memoria dubla fata de actualul iPhone pentru ceea ce am nevoie sa fac.
Comanda mea : Plasata pe: 12 septembrie 2025, 14:59
Si inca nu am primit nimic....gandeste te cate comenzi ai inainte tu...daca eu deja ieri a fost al doilea stock si nu am primit decat un email de la ei .
"Știm cât de mult aștepți noul iPhone 17, produsul momentului pe care și-l doresc mulți utilizatori din întreaga lume.
Echipa noastră lucrează intens pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de el, iar comanda ta are prioritate maximă. Vei primi un mesaj de îndată ce este pregătit de livrare.
Menține valabilă precomanda și rămâi printre primii care se bucură de noul iPhone 17."
Bookmarks