Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 193 of 193 FirstFirst ... 93 143 183 191 192 193
Results 3,841 to 3,850 of 3850

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #3841 SP
    cpy
    Junior Member cpy's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Salut ! M-am trezit si eu ca vreau noul pro max. L-am vazut la Istyle si am ramas cu gandul la el. Mai bine nu mai intram. 14 pro max-ul meu il voi da nevesti-mii, asa cum am obisnuit-o si imi iau eu altul. La ce data de livrare sa ma astept de la emag? Sfarsit de octombrie ?
    Da...poate chiar inceput de noiembrie.

2. #3842 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca depinde de model, culoare, capacitate. Daca nu ai facut prostia ca mine sa le dai banii in avans, fa precomanda la ei, la iStyle, Altex si Flanco. Si cine iti livreaza primul, castiga banii tai.

3. #3843 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    La comanda mea nu au nicio data aproximativa de livrare.

La voi au inceput sa mai ajunga?
    Attached Images Attached Images ifo.jpg

4. #3844 SP
    cpy
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    La comanda mea nu au nicio data aproximativa de livrare.

La voi au inceput sa mai ajunga?
    La fel si la mine...poate diseara ca astazi sau la noapte vine urmatorul stock...poate avem noroc sa prindem, daca primesc la noapte mesaj de la emag ca a fost trimis....e bine
    La ce ora ai dat comanda ?

5. #3845 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by cpy View Post
    La fel si la mine...poate diseara ca astazi sau la noapte vine urmatorul stock...poate avem noroc sa prindem, daca primesc la noapte mesaj de la emag ca a fost trimis....e bine
    La ce ora ai dat comanda ?
    17 sep 2025, 21:44 - Plata acceptata

6. #3846 SP
    cpy
    17 sep 2025, 21:44 - Plata acceptata
    aaaa, pai tu daca ai dat comanda pe 17 sept...o sa primesti in noiembrie...

7. #3847 SP
    Admin MonkY's Avatar
    L-ai lovit... Fii si tu mai optimist!

8. #3848 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ati mai incercat la Altex sau iStyle? Nu de alta, dar poate anulati comanda de la eMag si le cereti sa va deblocheze banii instant (sau sa va dea dobanda pt cat stau blocati la ei) si ii dati in alta parte.

9. #3849 SP
    Teo
    Hahahaha, m-ai amuzat in prima faza, insa in a doua ti-am dat report pentru bullying.

Eu de obicei sunt foarte rabdator cand vine vorba de comenzi, nu il astept pentru a-l butona sau din vreo alta curiozitate tehnica. La inceputul lui octombrie voi pleca pentru o perioada lunga din tara si am nevoie sa il am pana in momentul plecarii. Voi fi in zone cu internet foarte prost si upload-ul in iCloud va fi facut la o viteza foarte mica. Eu chiar am nevoie de memoria dubla fata de actualul iPhone pentru ceea ce am nevoie sa fac.

10. #3850 SP
    cpy
    Hahahaha, m-ai amuzat in prima faza, insa in a doua ti-am dat report pentru bullying.

Eu de obicei sunt foarte rabdator cand vine vorba de comenzi, nu il astept pentru a-l butona sau din vreo alta curiozitate tehnica. La inceputul lui octombrie voi pleca pentru o perioada lunga din tara si am nevoie sa il am pana in momentul plecarii. Voi fi in zone cu internet foarte prost si upload-ul in iCloud va fi facut la o viteza foarte mica. Eu chiar am nevoie de memoria dubla fata de actualul iPhone pentru ceea ce am nevoie sa fac.
    Comanda mea : Plasata pe: 12 septembrie 2025, 14:59
    Si inca nu am primit nimic....gandeste te cate comenzi ai inainte tu...daca eu deja ieri a fost al doilea stock si nu am primit decat un email de la ei .
    "Știm cât de mult aștepți noul iPhone 17, produsul momentului pe care și-l doresc mulți utilizatori din întreaga lume.
    Echipa noastră lucrează intens pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de el, iar comanda ta are prioritate maximă. Vei primi un mesaj de îndată ce este pregătit de livrare.
    Menține valabilă precomanda și rămâi printre primii care se bucură de noul iPhone 17."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 193 of 193 FirstFirst ... 93 143 183 191 192 193