Suna bine, tare ma intereseaza cum se simte pe dificultatile mai mari, pentru ca nu l-as juca pe Normal dar nici nu as vrea ca inamicii sa fie foarte spongy.
Suna bine, tare ma intereseaza cum se simte pe dificultatile mai mari, pentru ca nu l-as juca pe Normal dar nici nu as vrea ca inamicii sa fie foarte spongy.
Tudor nu mai juca prostia asta, uite aici joc de 93 facut cum trebuie, se numeste Urme in ceruri! In caz ca ati ratat prima parte, apare in curand partea a 2-a, sa nu va faceti griji!
Are level design din ala smecher de nota 93, nu este rough around the edges, are elemente artistice avansate si personaje care au animatii din alea ca hamsterul meu cand ii dau mar!
Sa nu cumva sa-l ratati ca tocmai ce-a depasit in Hall of Fame si Schrödinger's Call si Pokemon Pokopia!!!
https://en.gamegpu.com/test-gpu/play...ystation-5-pro
Cititi articolul acesta, are si screens din joc cum sa faci configurarile grafice. E si un mic boss battle la inceput, nu dau spoilere, totul e bine inchegat ca experienta. Are neajunsurile lui, toata lumea vrea open world acum si mult game time de 70 dolari, dar daca iti calmezi putin asteptarile, are valoare buna si de replay cum sunt destule video-uri pe net ce prezinta un wolverine cu toate upgrade-urile activate, cat de fun poate fi jocul ca si mecanica de stealth kills si combat. E o miscare indrazneata din partea Insomniac, fiindca e brutal rau in majoritatea timpului, eu consider ca e o portretizare a lui Logan exact asa cum trebuie, de la statura, la fizic, la instinctul animalic, nu mai zic de antiteza dintre blandetea din ochi pe care o poate avea cand il vezi cum sufera interior si bestialitatea de care da dovada cand e impins la extreme. Mie personal, repet, mi-a placut mult si se vede ca pe asta au pus accentul, adica pe o poveste buna si un gameplay fun. Sigur, nu e ceva revolutionar dar e un joc bun si merita luat in considerare, mai ales ca si bijuterie grafica. Daca aveti ps5 Pro si va place actiunea , luati-l.
Am si eu in joc vre-o 3-4h si consider ca este un joc foarte bun pentru ce vrea el sa fie.Nu,nu recomand daca nu esti fan al personajului sau ai alte jocuri care ti-au atras atentia,nici un joc dupa parerea mea nu merita 80 euro care sa fie liniar, dar daca iti place WOLVERINE ca si personaj, vrei ceva sa nu te tina multe ore-n fata TV-ului este ce cauti. Il joc pe un PS5 base cu 120HZ VRR si se misca impecabil,VA-ul lui Logan imi place pana unde sunt acum, combat-ul este okay,daca-l joci pe penultima dificultate ca si mine vei observa ca nu ai timp sa te gandesti ca e monoton cand trebuie sa dai parry la timp si sa nu mori de la 3-4 gloante,puteau sa mai aloce niste animatii in plus in unele situatii de L2+R2 sau cand e prins la colt,dar nu ma deranjeaza in mod deosebit,este satisfacator ca joc per total. QTE-urile sunt inutile asa cum se vorbeste,ai scene unde te pune sa apesi L2 spre exemplu si daca nu apesi nimic nu ai nici o consecinta,probabil in timp vor avea patch-uri ce vor rezolva asta,dar in rest nu-l consider deloc un joc de cum il prezinta reviews,nu este GOTY contender,dar nici o dezamagire, mi se pare un joc care poate fi jucat intr-un weekend cu o poveste interesanta.
Acum că l-ați jucat puțin, îmi puteți spune fără spoilers daca primele 3 minute din review-ul lui SkillUp sunt reprezentative pentru majoritatea jocului? Mormăie Logan de unul singur ce trebuie sa faci in continuare ca și cum sunt un copil cu Alzheimer tot jocul, sau doar in tutorial area ("where the hell are you, red?")? Cuferele ascunse chiar pulseaza vizual și acustic tot jocul? Combatul evoluează în ceva mai mult decât "apasă butonul de atac și fă parry la timp"? Nu mă interesează dificultatea inamicilor, ci complexitatea combatului - spre exemplu mă distrez in Devil May Cry si pe easy mode, pentru că pot in continuare sa fac combo-uri complexe și interesante.
Îmi place universul și personajul, dar nu vreau sa joc ceva care nu îmi respecta inteligenta și curiozitatea naturala. Am abandonat și Horizon Forbidden West din același motiv... Altfel spus - nu am dubii că acest joc este un FILM bun (motiv pentru care incerc sa mă feresc de spoilere), insa as vrea sa aflu daca este un JOC bun.
Ba este fix jocul pe care il prezintă review-urile. Pt ca majoritatea review-urilor il prezintă ca fiind un joc de 7-8 cu actiune la greu, poveste ok si grafică excelentă. A înnebunit doar o minoritate vocala care a mers după fentă si a pus botul la "fart trail" si "wolverine is gay".
@ Espiritus
Cand gasesti usile alea , observi niste liane mov pe jos si te duci la un challenge din ala , dupa ce il faci , reia ideea pe care o zicea inainte , da , asta poate fi enervant uneori , dar e o chichita. Aia cu cutiile cred ca se poate configura , sa nu mai fie luminoase , pe mine nu m-a deranjat , eu ma focusez mai mult pe environment si inamici , level design , nu prea stau sa caut cutiile pentru a debloca tot .
Combat-ul e relativ basic la inceput , dar pe dificultatile de la normal in sus , inamicii ataca din toate partile si te incoltesc , deci trebuie cumva sa fii tactic si sa stii cum sa-i separi sau sa ii abordezi mai inteligent decat head-on. Nu am deblocat decat vreo doua abilitati dar par sa schimbe dinamica si pe parcus cu siguranta devine mult mai antrenant. In concluzie , daca nu ai tulburari obsesiv compulsive nu sunt probleme , iar combat-ul poate fi frustrant daca nu planuiesti un pic.
Eu as merge mai mult pe deblocare de skills pentru stealth, spre exemplu am unul acum care , atata timp cat inamicul nu m-a vazut , poate fi atacat prin salt si ucis instant cu un finisher. In mod normal poti face asta doar cand iti apar anumite prompturi de langa personaj, de dupa cover, de deasupra, etc. Mie mi se pare un joc cu mult potential pozitiv.
Sincer, eu as merge prin poveste prima data, apoi pe new game plus sa deblochez tot si sa ma axez pe maiestria de combat. Ce e drept nu sunt atat de tehnic cu degetele mele sa pot face multe combinatii, dar jocul iti lasa loc de dezvoltare si prin design-ul nivelurilor sa le abordezi in mai multe feluri.
Eu zic ca este un joc Bun. Acum, poti astepta o reducere sau sa-l iei second in format fizic daca asta iti doresti. Spor la joaca
Am fost sunat de cei de la flanco ca nu pot onora comenzile la panouri desi am avut precomanda la ei de la inceput daca nu luam din alta parte ramaneam fara ele,e bine de stiut ca flanco nu e deloc serios si de incredere cand e vorba de asa ceva.
Cum poate sa arate! Dupa ce distrugi o camera intreaga si raman numai corpurile sfartecate si sange peste tot...looks amazing! Ca si butoane si actiuni ai : Dodge, roll, parry, run, run+slide, combo-uri/powers/rage, te poti catara inapoi pe cate o cladire si sa-i vanezi unul cate unu, iar daca in loc de enemy heartbeat, aveai infrared vision, deveneai precum Yautja/predator. Inamicii sunt diversi si chiar ti-o mai si furi. E misto ! Spor !
By Tudoran in forum Carti si Comics
By Mika in forum Console News
By istrategie in forum Videos
By SpitFire in forum Console News
By SpitFire in forum Console News
Bookmarks