Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 141 to 145 of 145

Thread: Marvel's Wolverine

1. #141 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ce damage control? In toate trailerele arata ca ca Jean e love interest dar tu alegi sa-i crezi pe niste grifteri mincinosi care nu au jucat jocul. Pana si jurnalistul care a publicat citatul a clarificat ce vor sa zica:

2. #142 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Mda, super, un video de 47 de minute de pe genul ăla de canal care trăiește din răspândirea si exagerarea de subiecte negative. Mulge omu ăsta din orice subiect cate o oră de bătut câmpii.
    Mai lăsați câteva zile până apare jocu sa vedem ce părere au gamerii reali, nu "influensării". M-am săturat de moda asta de a pune jocuri la zid si a le executa înainte de lansare. Sunt câteva jocuri foarte bune pe care le-am jucat si la care mi-as fi dorit sa vad o continuare. Asta nu se va întâmpla fix din cauza ca oamenii sunt idioți si pun botul la toate prostiile pe care le vad online. Si din cauza asta vânzările au mers in cap.

3. #143 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Daca alegi sa nu crezi ce spune “narative director” atunci pe cine? Mai mult ca sigur cand a vazut “tampenia/adevarul” spusa de respectivul( care apropo, nu stiu ce cauta intr-un joc de genul asta), Games director-ul a decis sa intervina. Nu cred ca trebuie sa fi vreun expert sa indentifici subtil in cutscene-uri cuvantul “yearning”. Dar o sa ma conving pe 15. Voi pastra comanda si pt disc dar mai ales pt ca vreau neaparat panourile alea.

4. #144 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pai eu il cred, de aia nu vad care e problema oamenilor - deci acum problema e ca tipul acela a folosit cuvantul "yearning" intr-un interviu (nici macar in joc) si nu ca ar exista o reluatie homosexuala intre Wolverine si Sabretooth. Cum ar afecta asta calitatea jocului?
    Acel cuvant nu se refera doar la romantism, uite 2 exemple de pe Google:
    "She felt a deep yearning for the quiet countryside during her stressful weeks in the city."
    "He was yearning for a second chance to make things right with his old friend."
    Si inca un lucru care nu inteleg: daca nu ar aparea deloc linia respectiva in joc (nici macar 5 minute din 2 ore), jocul ar deveni automat mult mai bun? Din tot ce am vazut pana acum scopul jocului e sa fie un brawler, si de aceea pun accent pe combat si nu pe explorare. Celor care le-a placut jocul spun ca e o experienta placuta pentru ca nu are momente plictisitoare sau de umplutura, asa cum au multe altele din ziua de azi.
    Oamenii incep sa posteze walkthroughs, judecati singuri cat de mare problema e linia aceea:

Un review pozitiv de la Game Informer, imi place cum descriu combat-ul:

5. #145 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    si nu ca ar exista o reluatie homosexuala intre Wolverine si Sabretooth. Cum ar afecta asta calitatea jocului?
    Lasa-ma sa cred ca Wolverine-ul meu din desenele/jocurile copilariei, nu si-o trage mai nou in dos la dorinta unei persoane de gen...incert, pe care o chinuie talentul.(sau a SBI) Am jucat eu Samson si Mindseye(patch-uite). Sigur o sa-mi placa si asta!

Un debrief de la SkillUp

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8