Tocmai am realizat ca sunt o persoana de gen, am mii de Euro stricati pe jocuri si editii de colectii si de jucat ma joc foarte rar, am obiceiul sa ma uit pe YT mai mult la canale de Gaming.
Exemplu: am toate cele 3 editii de colectie de la Elden Ring cumparate, imi place jocul dar parca nu am rabdarea necesara sa il joc si in alte multe jocuri simt la fel, cumpar jocuri, zic ca le joc, dar dupa aceea nu le mai joc, parca nu am energia necesara, ce m-a tinut mai mult si pot sa zic ca imi place e Battlefield 6, mai mult in weekend ma joc, cred ca e o chestie de energie, dupa servici chiar daca ajung acasa la 15-16, ma trantesc in pat si stau pe YT.
Dar... imi place sa citesc despre gaming, tot timpul stau pe ConsoleGames, cand vad topicuri gen "Ce ne-am cumparat azi - Console", imi place sa ma uit la altii care isi cumpara chestii noi, jocuri, console. E ciudata treaba

Cand cumpar editii de colectie, prietenii imi spun sa nu desigilez jocul ca oricum nu ma joc, recent am cumparat editia de colectie de la Ghost of Yotei, si o buna parte de decizia de cumparare a avut si faptul ca am un prieten care voia sa il joace si i-am dat contul si lui.
Am PC High-End pot spune cu placa video 4090, Switch 2, PS5(culmea, imi sta in minte sa iau PS PRO).
A, si ca sa va fac in ciuda, inca nu am jucat jocuri precum Red Dead Redemption 2(doar 2-3 ore), The Witcher 3 si multe altele.
PS: stau pe YouTube pentru ca nu am FB, INSTA , Tik-Tok si prostii de gen.
Bookmarks