Crimson Desert getting a Switch 2 release, and Pearl Abyss sees "significant potential" for multiplayer, with "live service operation models" mentioned
GOTY pentru mine - cel putin pana la GTA 6
Update Highlights: The Journey Since Launch
Crimson Desert getting a Switch 2 release, and Pearl Abyss sees "significant potential" for multiplayer, with "live service operation models" mentioned
GOTY pentru mine - cel putin pana la GTA 6
Update Highlights: The Journey Since Launch
Te referi cumva daca noaptea e tot bezna completa, daca nu este o sursa de lumina? Sau la ceva fulgere?
Daca e primul caz, pe mine nu m-a deranjat niciodata - ba chiar imi place lucrul asta - e firesc, mai ales cand ai RTGI - cat timp ai o lampa ca sursa de lumina constanta, nu ai de ce sa-ti faci griji - e doar mai realist.
Asa ca nu stiu daca ai reparat "problema" asta, dar pentru mine, nu a fost o problema.
In AC Shadows, spre exemplu, e bezna noaptea si nu ai nici lampa/torta si acolo, da, este problematic.
Poate are legatura cu aia, din cate inteleg jocul devenea foarte blurry datorita RT-ului, poate ceva probleme cu denoiser-ul si nu stiu daca e specifica consolelor sau daca se intampla si pe PC. Stiu doar ca intr-o vreme toti spuneau ca jocul arata foarte bine ziua, dar tare rau noaptea.
Daca nu ai observat problema asta e posibil s-o fi reparat la un moment dat.
Eu l-am jucat pe PC, day 1 - cu siguranta au fost toate problemele acolo.
Dar da, pe Xbox n-am putut sa-l joc in 60fps - arata ingrozitor - asa, pe PC, in "doar" 1080p cu DLSS, dar cu setarile pe Cinematic, dar fara Ray Reconstruction.
By KiritoStefan in forum Sony PlayStation 4
By tudyniuz in forum Microsoft Xbox One
By OEE in forum Videos
By Tudoran in forum Console News
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks