Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 44 of 44

Thread: Pragmata

1. #41 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Jocul este sold out pe Amazon, sunt peste 600 de bucati retail cumparate in ultima luna. Eu am facut precomanda de cand au inceput review-urile si trebuie sa astept doua saptamani. Daca n-ai ce sa joci, 145 lei merita cu varf indesat. Chiar daca ar fi vorba de 7-8 ore, tu doar atat joci? La RE Requiem tot asa "a fost vorba de 7 ore" insa la al doilea, al treilea run iti dai seama mai bine de poveste si apreciezi diverse (cel putin asa este in cazul meu).

2. #42 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Jocul este sold out pe Amazon, sunt peste 600 de bucati retail cumparate in ultima luna. Eu am facut precomanda de cand au inceput review-urile si trebuie sa astept doua saptamani. Daca n-ai ce sa joci, 145 lei merita cu varf indesat. Chiar daca ar fi vorba de 7-8 ore, tu doar atat joci? La RE Requiem tot asa "a fost vorba de 7 ore" insa la al doilea, al treilea run iti dai seama mai bine de poveste si apreciezi diverse (cel putin asa este in cazul meu).
    Sincer să fiu după ce termin un joc nu o iau de la început, cel puțin nu imediat. Intradevar rejoc multe din ele dar după ce trece un timp și mai uit din poveste

3. #43 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Inca un showcase de la Capcom pentru PS5 Pro, arata senzational, 4K@60 + RTX! Desi nu eram convins, eu devin imediat de moravuri usoare cand e vorba de grafica, asa ca voi plasa comanda…

4. #44 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Inca un showcase de la Capcom pentru PS5 Pro, arata senzational, 4K@60 + RTX! Desi nu eram convins, eu devin imediat de moravuri usoare cand e vorba de grafica, asa ca voi plasa comanda…
    Si mai exact, unde plasezi tu comanda ca sa nu ajunga …vineri ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Bookmarks