Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 57 of 57

Thread: Hades 2

1. #41 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu mi se pare, ultimele 4 run-uri am avut builduri foarte misto, folosind 3 arme (2 builduri au fost pe aceeasi arma, dar foarte diferite intre ele). Conteaza si RNG ce-i drept doar ca, jocul avand doar 3 mari tipuri de attack, mai mereu o sa gasesti boons pentru alea dorite. Din ce am observat, cele mai bune builduri ies daca te concentrezi pe 1 sau 2 tipuri de attack, gen doar pe special sau pe special + cast, si ignori restul, nici nu apesi butonul. Prima oara cand l-am batut pe Chronos am avut un build destul de OP doar cu special-ul, efectiv dadeam doar click dreapta (joc pe PC)

Also nu ignorati Hex-urile, pot fi break or make la unele builduri. De exemplu ala care te propulseaza in sus si te prabuseste intr-o zona aleasa improscand damage este imo cel mai bun din ele pentru ca, ignorand faptul ca da damage, il folosesc in principal ca abilitate defensiva, sa pot sa ies dintr-un atac/zona periculoasa repede.

2. #42 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu de obicei ma axez pe attack + special sau attack + cast, deci poate asta nu fac bine.
    La story cred ca sunt inca la inceput, urmeaza sa fac incantatia ca sa pot merge la suprafata - si partea asta m-a cam frustrat, a trebuit sa fac vreo 4-5 runs pana cand sa gasesc un Chaos room cu semintele necesare pentru incantatia respectiva.

3. #43 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Jocul e putin mai greu decat Hades 1 - am avut nevoie de 12 nopti ca sa il bat pe Chronos pentru prima oara, fata de 8 runs in primul.

Se vede ca au avut buget nelimitat de data asta. Desi la gameplay nu mi se pare ca a evoluat prea mult, coloana sonora este incredibila, atat de incredibila incat as putea asculta peste jumatate din cantece in casti oricand. Directia artistica e asemanatoare, dar din nou, au adaugat detalii grafice in fiecare colt si oriunde privesti poti vedea ceva nou.

Pana si naratiunea imi pare ca a degenerat pozitiv intr-o scriere homeriana atat de autentica incat nu sunt convins ca as putea ghici daca un paragraf e din joc sau chiar din Odiseea lui Homer. Eu obisnuiesc sa nu citesc text cand ma joc in engleza, preferand doar sa ascult, insa in jocul asta ma vad nevoit de multe ori sa recitesc de 2-3 ori ca sa inteleg toata ideea.

Quote Originally Posted by Hades
    Amid the overgrowth near to the lowest reaches of the Underworld lurk the innumerable souls who cling to shreds of love and hope that long since ceased to be.

Within the vastly-sprawling Fields of Mourning reside countless sorrow-spreading Shades, as well as Daemons that insatiably feast upon their misery.
    Quote Originally Posted by Odyssey
    Many were the men whose cities he saw and whose mind he learned, and many the woes he suffered in his heart upon the sea.

4. #44 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu m-am plictisit teribil dupa vreo 13-14 nopti. Am batut-o pe tipa aia din prima zona, dupa 9 nopti, iar apoi am murit si m-a luat de la capat si trebuia sa o bat din nou - cred - dar nu am mai avut rabdare.

Oricum e genul de joc pentru care nu inteleg hype-ul. Este facut efectiv doar pentru un anumit public tinta, cei care vor sa inteleaga ei ce isneamna fiecare iconita si buton, pentru ca nu este absolut nimic explicat.

Inteleg ca mai bine citesc Odiseea lui Homer - de fapt, ca este mandatory de citit daca vreau sa joc acest joc. Mi se pare ciudat...

5. #45 SP
    @razvanrazy - poate e recomandat sa incepi cu primul joc, e mai simplu ca gameplay.
    Dar daca te deranjeaza cum e scris jocul, atunci nici acela nu cred ca-ti va placea.

6. #46 SP
    Am jucat si 1 la vremea lui, la fel de putin - dar am zis ca 2, pe care toata lumea il lauda ca-i mai bun si mai mare si cu mai multe bioms si a fost si in early access si are atat de multe pareri super pozitive - poate e mai bun.

Faza e ca si ca gameplay si combat mi se pare plictisitor - si am jucat cateva roguelike la viata mea.

Dar nah, consider ca nu e de mine, accept asta si merg mai departe.

7. #47 SP
    Nu trebuie sa citesti Odiseea ca nu are legatura cu jocul. Doar stilul narativ e acelasi, ceea ce intr-o industrie in care majoritatea scriitorilor au abilitatile artistice ale unui copil de clasa a 10-a, mi se pare o realizare.

Cand faci hover pe orice boon/abilitate/text iti explica mereu ce inseamna fiecare termen (vezi screenshot). Singura data cand am fost nevoit sa caut ce face o abilitate a fost cand am cautat in dictionar verbul "to accrue".

Vorbind strict despre hype-ul si popularitatea jocului, sunt de acord si nici eu nu le inteleg. It demands a lot from the player, cum s-ar zice. Rabdare sa inveti toate atacurile inamicilor care sunt mai complexe decat alte jocuri rogue, nivel avansat de engleza sa intelegi ce vorbesc toti intr-un limbaj extrem de literar si pe locuri arhaic, plus povestea care se dezvaluie extrem de incet, plus ca deja genul rogue nu e pentru toata lumea... Sunt chiar socat ca s-a vandut in milioane de bucati!

Daca nu iti place gameplay loop-ul, nu cred ca are sens sa iti pierzi timpul cu el. Cel mai probabil nu o sa iti placa nici daca ii mai dai o sansa.
    Attached Images Attached Images example_text.jpg

8. #48 SP
    Nu stiu despre ce hoover vorbesti - eu l-am jucat pe Steam Deck unde nu exista cursor. Presupun ca nici pe Switch 2 nu exista si nici pe console, cand va iesi, nu va exista.

Dar da, in poza ta este ecranul de cand alegi ce abilitati sa primesti pe loc si acolo arata detaliile, dar in rest nu arata nimic de genu.

9. #49 SP
    Eu nu ma mai satur de el, cred ca am ajuns la 40 de nopti, am batut toti bossii din joc si simt ca inca mai am o gramada de vazut, imi tot deschide content
    La fel ca la primul pe care si dupa ce l-am facut 100% simteam nevoia sa mai trag de el, inca nu imi ajunsese.

10. #50 SP
    Am gasit easy mode. Fiecare boss phase dispare dintr-un singur cast, in timp ce Melinoe sta departe in siguranta.
    • Aspect of Circe pentru a avea cast dublu.
    • Storm Ring de la Zeus pe cast, apoi strans cateva boons de la Hera.
    • King's Ransom - sacrifica toate boons de la Hera pentru a le evolua pe cele de la Zeus.
    Nu conteaza nimic altceva, nici macar macar ciocanul, pentru ca deja ajungi la 2000 DPS doar din cast si e overkill. A fost primul run cu Aspect of Circe si am mers cu low fear, insa data viitoare incerc cu 32.

Aveti vreun build preferat?
    Attached Images Attached Images screenshot-2025-10-16-21.12.31.png

11. #51 SP

Cand prinzi un run in care folosesti attack, special, si cast impreuna, se intampla ceva magic. Mult timp mi s-a parut ca gameplay-ul nu e cu mult mai bun decat primul, but now it finally clicked for me. Stiu ca mi-a luat prea mult sa inteleg ca secretul e sa apesi toate butoanele, nu doar unul, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

GOTY clar pentru mine - ce mai joc!

12. #52 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Abia astept sa il joc dar imi doresc varianta de PS5. Vreau sa il joc pe consola nu pe PC.
    Prefer canapeaua si un ecran de 55 inch 4K OLED 120Hz in detrimentul biroului si un ecran de 27 inch 1440p OLED 280 Hz.

13. #53 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Mult timp mi s-a parut ca gameplay-ul nu e cu mult mai bun decat primul, but now it finally clicked for me.
    Asa am simtit si eu la inceput dar cred ca Arcana Cards upgradate la maxim si aspectele armelor ajuta foarte mult. Cu abilitatile de la inceputul jocul nu poti sa joci la fel de bine si te simti foarte limitat.

14. #54 SP
    In sfarsit am ajuns la epilog - 72h mi-au trebuit. Mai am O GRAMADA de facut dar cred ca-l las in pace, mi-a ajuns

15. #55 SP
    Dupa 40 de ore am ajuns si eu in endgame, si-mi place tare mult . E incredibil ca inca apar bosses, conversatii, unlocks si stiluri de joc noi, povestea pare ca nu se mai termina. Sfarsitul nu m-a deranjat deloc, nu inteleg de ce se plange asa multa lume, ba chiar mi se pare ca au lasat mici sugestii ca asta se va intampla si chiar are sens in contextul jocului:

GOTY pentru mine, 10/10 .

EDIT: si pentru a indeplini toate profetiile jocul te forteaza sa folosesti abilitati si arme noi, foarte bine gandit.

16. #56 SP
    Revin dupa inca 20 de ore de joc, si pot sa spun ca e unul dintre cele mai bune jocuri gandite vreodata din punct de vedere al progresiei. Chiar cand ai impresia ca esti aproape de sfarsit apara elemente noi din poveste, aspecte ale armelor care schimba complet gameplay-ul, animal familiars noi + posibiltatea sa-i upgradezi si probabil cea mai buna parte:

Sper s-o tina tot asa .

17. #57 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Abia astept sa iasa si pe PS5 Amazon MGM & Jim Henson lucreaza la o serie de desene, vor aparea pe Prime.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3