Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 73 of 73

Thread: Resident Evil Requiem

1. #61 SP
    Member lucicleric's Avatar
    L-am terminat si eu aseara. Prima parte a fost foarte misto si intriguing, spre final a fost cam aceeasi ciorba de multe jocuri incoace...nu au riscat prea mult in opinia mea. Am mai multe intrebari decat raspunsuri legate de poveste si nu pot sa zic ca imi place directia in care se duce, asta daca vor continua firul narativ. Surprizele au fost cute

2. #62 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am facut si eu platina astazi, a fost o placere totala! Jocul arata absolut spectaculos pe PS5 Pro, probabil una dintre cele mai bune grafici pe care le-am vazut pana acum pe consola, partea de inceput cu RTX-ul ala pe cladiri cu siguranta a fost cea mai spectaculoasa scena vazut de mine vreodata pe o consola, locked @60fps! Cred ca reprezinta un tech demo despre ce se poate face pe PS5 Pro cu optimizare buna si cu PSSR 2.0.

Gameplay-ul este visceral si organic, luptele sunt intense, explorarea are greutate si fiecare moment pare construit cu grija. La minusuri as mentiona totusi absenta unui photo mode day one. La un titlu asa fotorealist e pacat ca nu poti face poze la calitate maxima (e.g. Ghost of Yotei photo mode este the ultimate state of art).

Am spus anul trecut ca 2025 a inceput bine rau, dar daca ma uit in calendar si socotesc Resident Evil Requiem si Crimson Desert plus ceea ce anul acesta va mai aduce, cred ca stam excelent si in 2026. Ma simt recunoscator ca sunt viu si contemporam cu asemenea opere de arta!
    Attached Images Attached Images resident-evil-requiem_20260303110205.jpg resident-evil-requiem_20260303112713.jpg resident-evil-requiem_20260303114352.jpg resident-evil-requiem_20260303114800.jpg resident-evil-requiem_20260303115036.jpg resident-evil-requiem_20260303125351.jpg resident-evil-requiem_20260313141430.jpg resident-evil-requiem_20260313144237.jpg resident-evil-requiem_20260313151922.jpg 20260317122542.jpg

3. #63 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Las si eu aici colajul meu de screenshot-uri HDR făcute pe PC, 4K cu setări la maxim si path tracing. De văzut pe televizoare HDR preferabil in beznă, cu spoiler alert de rigoare pentru cine nu a terminat jocul!

4. #64 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Eu sunt ala care imi place mai mult desenul animat de mai jos decat jocul in sine :

Am mai jucat oleaca saptamana trecuta ca prima impresie n-a fost buna si cazui intr-o gaura cu protagonista si ma da cu Leon. Imi zic da-te ca e timpul sa alerg niste zombilai... Ma nene nu stiu daca au trecut 10 minute si level over si iara cu Grace.... Fun over!

Gameplay-ul este visceral si organic, luptele sunt intense
    zice Xander... In cazul meu e cu portia. Sa trag de mine sa-l termin ca in momentul de fata joc orice dar RE REquiem ba.

5. #65 SP
    Member codpin's Avatar
    N-am termen de comparație, fiind primul RE jucat, dar e OK jocul.

Au fost câteva faze creepy rău, ceea ce a fost fain. Cu Leon într-adevăr te simți Rambo, ca apoi să nu știi unde să te ascunzi mai repede când revii la Grace.

Legat de vizual, în afară de partea de început când ești afară și plouă, în rest nu mi s-a părut nimic ieșit din comun deși îl joc pe Pro. Dar nu ma plâng, nu am stat niciodată să număr pixeli, mă concentrez prea tare la joc dacă mă prinde.

Să văd cum e mai departe, dar momentan nu aș zice ca sunt pe cale să devin un fan al seriei.

6. #66 SP
    Manager paul's Avatar
    New patch:
    A new Resident Evil Requiem patch is out now, including the following:

- Photo Mode
    - Bug fixes
    - Localization fixes
    - Character expression tweaks in certain scenes
    - PC only: fixed certain crashes, and visual issues on some GPU drivers
    Resident Evil on X

7. #67 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    FOV slider doamne fereste. Joci in first person aproape jumate de joc fara un FOV slider.

8. #68 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Parcă stiam ca poti juca 3rd person tot jocu. Nu e asa?

9. #69 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Parcă stiam ca poti juca 3rd person tot jocu. Nu e asa?
    Poti, dar daca e functia fps default, nu ar fi fost mare lucru sa implementeze un fov slider.

10. #70 SP
    In orasul Ratonului unde astia de la guvern au dat o bomba atomica sa elimine orice urma de zombi, marele serif interstelar pe nume Leon, umbla ca voda prin loboda. N-are frica de eventuale radiatii, are altele pe cap sau mai degraba prin corp

Mai o caterinca, mai o gluma... Astia de la Capcom le tot scot pe banda rulanta.... Victor a fost omul meciului... pardon al jocului, mi-a placut caracterul. Jocul in sine este bun, clar sunt imbunatatiri aduse fata de orice titlu anterior si totusi eu marai la gameplay, ma asteptam sa fie la fel ca RE4 Remake sau Village, d-asta tot comentez; parca si armele suna cumva aiurea sau am eu doape in urechi. Bloody - check, finishing moves - check, you finally get the chainsaw - check si totusi eu nu-l gasesc memorabil. Iar platina la el este easy peasy lemon squeezy dupa cum pica trofeele.

Next one please!

11. #71 SP
    Member codpin's Avatar
    L-am terminat și eu. A fost o experiență plăcută pentru primul joc de genul ăsta.

La negative aș trece deciziile total idioate pe care personajele le iau câteodată și ultimele 2 zone din joc, parcă nu au mai avut chef să mai facă environment design și au pus niște holuri sterile.

La pozitive o să trec prima parte din joc cu Grace, f fain făcută, e si scary, are și atmosfera, e ce trebuie. Tot aici as trece și gameplay-ul cu Leon care in mare parte e satisfăcător mai ales ca vine după ce joci cu Grace care se sperie și de umbra ei și apoi joci cu Leon și omori tot. Și tot aici trec și faptul ca e printre puținele jocuri care îți respectă timpul: am putut sa vad ambele finaluri fără sa fac save scum sau să pierd nu știu cat timp sa rejoc iar de la început. Nope, după primul te întreabă frumos dacă vrei sa reiei de la ultima decizie. Nota 10 pt asta!

Pet total sunt mulțumit! Nu e ceva ce o să povestesc la nepoți dar nici ceva pe care regret ca am pierdut timpul.

12. #72 SP
    Eu l-am terminat aseara pe "insanity level" cu infinite ammo ON dar nu am avut RPG-ul pentru Leon si m-am chinuit pe alocuri. La ultimul nivel de dificultate, Rambo doesn't stand a chance Spike-uri de dificultate in unele zone si dupa ce primul zombi iti da one bite kill, mergi mai cu bagare de seama. Nivelul cu orasul delapidat imi place cel mai mult, le-a reusit bine.

Astept remake la RE5

13. #73 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Leon Must Die Forever - Free Update, disponibil acum

Pare sa fie un fel de Roguelike mode:
    Unlocked by completing the story, this additional minigame mode challenges you to clear numerous stages as Leon while unlocking exclusive enhancer abilities. The fast-paced action is distinct from the main story mode, and is packed with replay value. Can you make it to the end alive and defeat the boss within the time limit?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4