Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 194 of 194 FirstFirst ... 94 144 184 192 193 194
Results 3,861 to 3,876 of 3876

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #3861 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mai este cineva de pe forum care a dat comanda de Pro Silver si l-a primit? Preferabil cineva care nu a plasat-o exact pe 12sep, ci mai tarziu. Simt oricum ca sansele sa-mi ajunga pana vineri sunt mici.

2. #3862 SP
    Teo
    Am fost mai devreme in iStyle Vitan si aveau o precomanda care a fost refuzata cu un 17Pro Albastru, in caz ca este cineva interesat il poate ridica imediat.

Eu eram axat doar pe argintiu, insa as putea sa iau si portocaliu. L-a vazut cineva prin vreun magazin de unde il pot ridica azi sau maine?

3. #3863 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Astia mari nu stiu sa aibe stoc, dar ai incercat la Orange/Vodafone? Poate au ei la liber...

4. #3864 SP
    Teo
    Saptamana trecuta am intrebat la Orange Baneasa si nu era. Mai intreb si pe la ei cand am drum.

5. #3865 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Btw, new info: aveți grijă, cei care aplicați screen protectors. Dacă aplicați așa ceva pe seria 17, pierdeți avantajul anti-reflexive al noului ecran! Sorry.

P.S. Există și screen protectors cu anti-reflexie, dar nu am idee cât de bune sunt... eu fug de orice fel de chestie de genul.

6. #3866 SP
    Da, era firesc - pe de alta parte, la cat de bun pare sa fie din teste, e posibil sa nu mai apara acele micro zgarieturi din nimic, deci nu ar mai fi nevoie de extra piele pentru display.

7. #3867 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    S-au dus cu precomenzile la Altex pana in 2026 pt Cosmic orange de 256gb, sunteti nebuni! La iStyle daca te duci sa-i intrebi ti-o arunca cu decembrie si este full in interior. La Samsung, zero persoane!

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, new info: aveți grijă, cei care aplicați screen protectors. Dacă aplicați așa ceva pe seria 17, pierdeți avantajul anti-reflexive al noului ecran! Sorry.

P.S. Există și screen protectors cu anti-reflexie, dar nu am idee cât de bune sunt... eu fug de orice fel de chestie de genul.
    si riscul de a sparge ecranul creste, nu? oricum eu cred ca o sa folosesc de data asta una privacy sau mată, sa vad cum e.

8. #3868 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Riscul acum știi cum e, depinde de fiecare în parte. Cu siguranță omul care lucrează în construcții are risc mai mare ca mine, care sunt lipit de birou mare parte din zi. Depinde de fiecare și câtă grijă are, cum îl ține. De exp. soția are cam zero șanse să îi reziste fără extra protecție la ecran, pentru că ține totul într-o geantă minune, unde sunt 10.000 de alte chestii (printre care jde de chei și cheițe). Și cum nu-i plac husele de tip "book", clar trebuie screen protector (ca drept dovadă, din când în când mai sparge sau zgârie prea rău și trebuie să schimbe și screen protector-ul).

Eu de exp. nu am folosit niciodată așa ceva, nici măcar pe vremea când jucam football cu telefonul la mine. Dar, ce-i drept, sunt mai old school (probabil mulți vor râde) și merg cu telefonul doar în toc, la curea. Și nu am zgâriat niciodată vreun iFon. Și da, mi-au căzut câteva pe jos la viața lor. Singurul telefon la care am făcut praf ecranul, a fost un Asus P525 (o minunăție, adusă pe vremea aceea direct din Taiwan). Și nici acolo nu a fost vina mea. L-am pus pe suportul acela de la Dacie (obisnuit ca la a mea unde nu zboară toate cele), și a pus șoferul o frână bruscă de a zburat telefonul meu undeva pe sub un scaun. Iar sub acel scaun, ghici ce, erau niște bare metalice... s-a înfipt una fix în ecran.

P.S. Atenție mare... până și un iPhone nou nouț, venit din fabrică, dacă-l puneți la microscop serios, veți găsi micro-zgârieturi. So don't buy one!

Acum, cu dusul în 2026 la livrări, să nu uităm că aproape în fiecare an a fost la fel. Nu știu dacă e de vină Apple, nu știu dacă sunt de vină importatorii noștri, nu știu daca e cererea prea mare sau producția prea mică, nu stiu dacă de vină sunt si samsarii nostrii (sunt câte unii pe OLX cu poze cu zeci de iFoane)... sau poate e o combinație din toate cele de mai sus... dar, probabil si asta face parte din hype-ul/brand-ul Apple. Iar unii, nu se vor învăța niciodată minte. De exp. eu am un client, care ANUAL a plătit cel puțin 2000-3000 lei extra pe iPhone (și nu ia doar unul), pentru simplul motiv că el le vrea "cadou de Crăciun". În fiecare an l-am sunat înainte de lansare, și l-am întrebat dacă nu vrea precomandă, să nu mai piardă atâția bani. Și de fiecare dată a făcut la fel. Așa și anul acesta.

Gata, acum vă las, pentru că vreau să intru din nou într-o sesiune de "scandal" cu tech support-ul de la Apple. Cred că e deja al 10-le call pe aceiași temă, și de data asta m-au pus să aștept 72 de ore. Jeez...

9. #3869 SP
    Member robertBBC's Avatar
    Salut, am 15pro mi se pare mie sau pe ios 26 mananca mai repede bateria, la voi cum se manifesta?

10. #3870 SP
    E normal - acea transparenta cu "sticla lu' peste" are nevoie de extra resurse hardware pentru a rula, iar asta inseamna un consum mai mare de energie consumat.

11. #3871 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by robertBBC View Post
    Salut, am 15pro mi se pare mie sau pe ios 26 mananca mai repede bateria, la voi cum se manifesta?
    Pe 15 Pro Max-ul meu nu am observat diferente majore, dar cu siguranta a stat mai bine dupa 26.0.1. Eu zic sa ai un picut de rabdare, probabil pe la 26.1 o sa vedem toate fix-urile aplicate. Conteaza si de cand ai facut update-ul. Usually, lasa-l cateva zile sa isi reindexeze toate cele (conectat la charger). In tot timpul acesta va consuma extra baterie.

Also, daca vrei sa scapi de consumul extra de baterie datorat lui liquid glass, mergi la Settings - Accesibility - si ai acolo optiune gen Reduce Transparency. Va arata mai urat, dar traiasca bateria! Can't have them both...

12. #3872 SP
    Member robertBBC's Avatar
    Dada, face sens, multam de info baieti, salutari

13. #3873 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dupa prezentarea iPhone 17, Apple mi-a starnit putin interesul pentru iPhone. E ceva ce nu prea inteleg si poate aveti voi idee ce se intampla (ultimul meu iphone a fost 4S so bear with me )

Iphone 17 este mult mai bun decat iPhone 16 din toate punctele de vedere. Diferenta dintre 16 si 17 cred ca e cam la fel ca intre 16 si 16 Pro. Ca fiinta rationala, asadar, ma astept ca pretul pentru iPhone 16 sa se prabuseasca dramatic, la fel cum se intampla la orice alt telefon (e.g. Pixel 9 costa acum 550 de euro, redus de la 900 cand a aparut).

Am intrat pe iStyle de exemplu si am fost socat sa vad ca iPhone 16 256GB costa la fel de mult precum 17 (???), iar varianta de 128GB nu e nici macar cu 200 de euro mai ieftina, desi Apple in mod normal fix 200 de euro cere pentru upgrade la storage. Am zis ca or fi romanii prosti si incearca astia de la iStyle sa ii fure pe fata, dar si pe amazon.de diferenta intre 16 si 17 e de abia 50 de euro.

Asta e mai nou modelul de business Apple, unul in care incearca sa pescuiasca niste fraieri sa cumpere vechiul model la suprapret pana mai pot, ramanand sa arunce tot stocul pe care nu reusesc sa il vanda, sau imi scapa mie ceva? Are iPhone 16 chestii in plus care il duc aproape la egal cu 17 dar care nu se vad in reviews? Varianta cu aruncatul surprusului nu pare foarte prietenoasa cu natura.

14. #3874 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Espiritus, daca vrei iPhone mult mai ieftin, incearca flip.ro sau alternative de genul. E arhicunoscut faptul ca iPhone-urile isi pastreaza destul de mult valoarea in timp. Sau asteapta Black Friday, poate la seria 16 sa vezi reduceri (la 17 n-ai sa vezi asa ceva). As vrea sa iti recomand sa incerci un sigilat pe OLX (neaparat cu intalnit si desfacut cu vanzatorul de fata), dar la cate tepe am vazut lately, nu pot. Asa pe Flip macar ai garantie 2 ani, poti sa gasesti inclusiv "ca nou"...

15. #3875 SP
    Faza e ca si Apple "discontinue" (acele modele nu mai sunt fabricate si sunt retrase oficial din vanzarea directa de catre Apple) modelele anterioare, ceea ce inseamna ca nu ofera nicio reducere pentru ele, astfel ca cei care le-au luat pentru vanzare, presupun ca vor sa-si scoata profitul "normal".

Oricum, la pretul asta, nu as putea recomanda nimanui 16 cand 17 este atat de bun.

16. #3876 SP
    Manager paul's Avatar
    17e:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 194 of 194 FirstFirst ... 94 144 184 192 193 194