Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 256 of 256 FirstFirst ... 156 206 246 254 255 256
Results 5,101 to 5,113 of 5113

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #5101 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Toti astia mari au avocati care lucreaza overtime pe toate platformele. SI GRATIS.

2. #5102 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Toti astia mari au avocati care lucreaza overtime pe toate platformele. SI GRATIS.
    Spre deosebire de noi restul, care uram lucrurile doar pentru ca asa ne spune internetul .

3. #5103 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Nu o sa intru polemici. Fiecare face ce vrea pla lui si asta basta. Daca si noi gamerii hardcore ajungem sa se intoarcem impotriva altuia, mai bine caut alt hobby. Sanatate!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Normal ca fiecare face ce vrea. Doar ca mi se pare aiurea sa zici "ma supar pe Sony, dar nu acum. Dupa ce joc GTA VI".

Tu, ca multi altii probabil, nu vrei sa ratezi noul GTA si il cumpri digital la pret intreg. La final de zi, vanzarile jocului nu vor face decat sa sustina argumentul Sony de a renunta la discuri.

Daca esti suparat si vrei ca actiunea ta sa conteze, fa-o in momentele importante, nu doar cand iti convine. Despre asta e vorba.

Si mie imi plac jocurile in format fizic, dar daca viitorul este digital, ma aliniez. Pentru ca cel mai important lucru pentru mine sunt jocurile in discutia asta, indiferent de forma in care imi sunt livrate.

Si acum imi amintesc cat efort a insemnat pentru ai mei, acum multi ani, instalarea unui DVD-ROM pe vechiul meu PC, pentru ca CD-urile nu mai erau suficiente. Ca dupa cativa ani, noile PC-uri sa fie livrate fara unitate optica.

4. #5104 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Stiti cum faceti voi acum cu PlayStation? Ca aia din Elvetia, vazusem un material vara asta cu unii din Elvetia care protestau ca trenurile intarziau cateva minute.

Totul merge brici pe planeta, nu e motorina 12 lei, nu se inventeaza pandemii si razboaie ca sa ingroape psihicul oamenilor, nu vin cretinii extremisti la putere peste tot, nu costa placile video cat o garsoniera in Kogalniceanu la bunicamea', totul este ceas, doar nenorocitii astia de la PlayStation incearca sa profite de munca norodului cinstit.

5. #5105 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Normal ca fiecare face ce vrea. Doar ca mi se pare aiurea sa zici "ma supar pe Sony, dar nu acum. Dupa ce joc GTA VI".

Tu, ca multi altii probabil, nu vrei sa ratezi noul GTA si il cumpri digital la pret intreg. La final de zi, vanzarile jocului nu vor face decat sa sustina argumentul Sony de a renunta la discuri.

Daca esti suparat si vrei ca actiunea ta sa conteze, fa-o in momentele importante, nu doar cand iti convine. Despre asta e vorba.

Si mie imi plac jocurile in format fizic, dar daca viitorul este digital, ma aliniez. Pentru ca cel mai important lucru pentru mine sunt jocurile in discutia asta, indiferent de forma in care imi sunt livrate.

Si acum imi amintesc cat efort a insemnat pentru ai mei, acum multi ani, instalarea unui DVD-ROM pe vechiul meu PC, pentru ca CD-urile nu mai erau suficiente. Ca dupa cativa ani, noile PC-uri sa fie livrate fara unitate optica.
    GTA VI e exceptia de la regula. Singura exceptie, iti garantez eu. Nu are rost sa aduci GTA VI ca exemplu la..nimic. Pentru ca nu se compara cu niciun joc care a fost lansat vreodata. Sau eveniment de lansare media.

6. #5106 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Nintendo are o armata de avocati, sunt bolnavi cu procesele. Uneori am impresia ca sunt firma de avocatura nu producator de jocuri.
    Nu ai vazut ce au fact cu Palworld? I-au dat repede in judecata si au venit repede cu nu stiu ce patent pe "prins de creaturi".
    Au pierdut procesul chiar si in Japonia.

Pacat ca UE nu s-au ocupat mai serios de practicile anticonsumator pe care le practica sa ii puna la punct atat pe ei cat si pe Sony.

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Nu sunt suparati de ei, dar chiar nu mi se pare ca in sinea lor sunt mai buni decati toti ceilalti, pentru ca fac aproape aceleasi lucruri, unele ba chiar mai exploatatoare. Asa cum am mai spus - PlayStation, Nintendo si Xbox, cu toate negativele lor, investesc in jocuri noi, platesc developeri si iau niste riscuri mari sa lanseze niste produse pe cand Gabe ia profitul de la Steam si-l investeste in iahturi, fara sa ajute industria asa de mult cat ar putea.
    Ma mir ca vorbesti de bine Xbox si nu ii pui la zid ca de obicei. Esti invidios pe Gabe ca isi cumpara iahturi?
    Lasa omul sa isi traiasca viata ca una are. Era bine daca lansa Half-Life 3 dar la cati bani fac probabil nu ii mai intereseaza.

7. #5107 SP
    GTA VI e exceptia de la regula. Singura exceptie, iti garantez eu. Nu are rost sa aduci GTA VI ca exemplu la..nimic. Pentru ca nu se compara cu niciun joc care a fost lansat vreodata. Sau eveniment de lansare media.
    Iubesc dublul standard.

Deci Sony e o corporatie malefica pentru ca renunta la discuri, dar putem face o exceptie, sa ne jucam GTA VI digital, pe consola lor. Dupa care revenim la no disc no buy Pana apare urmatorul joc bun pe care ni-l dorim.

8. #5108 SP

Uite ca eu nu cumpar GTA6 dar tot nu vad ce legatura are daca lumea cumpara jocuri digitale sau pe disc pe PS5.
    Noi nu suntem impotriva jocurilor digitale pe console suntem impotriva politicilor anticonsumator practicate de Sony pe ps store.

Iar ideea cu jocurile pe disc e sa ai optiuni! Nu sa dicteze Sony tot ce vrea pentru ca ei cred ca pot sa faca ce vor.
    UE trebuie sa vina cu o lege clara pentru continutul digital, jocuri, filme etc. In care sa se spuna clar ca tu detii produsul si sa ai optiunea de a putea cere rambursare daca ai jucat pana in 2 ore.

Apoi daca nu respecta sa le dea amenda ca procent din cifra de afaceri, sa ii usture bine pe Sony pentru magariile pe care le practica.

Cum zicea un user Sony pe partea de marketing promoveaza jocurile digitale in care lasa impresia ca le cumperi si detii efectiv dar apoi cand apar procesele vin si zic ca tu nu detii nimic si ei pot sa faca ce vor. Niste nesimtiti.

9. #5109 SP
    Iubesc dublul standard.

Deci Sony e o corporatie malefica pentru ca renunta la discuri, dar putem face o exceptie, sa ne jucam GTA VI digital, pe consola lor. Dupa care revenim la no disc no buy Pana apare urmatorul joc bun pe care ni-l dorim.
    Singura mea problema cu discurile e simpla. Inca nu stim ce vor face cu ps6 si daca discurile de ps4/ps5 vor fi compatabile cu consola noua. Daca va avea un disc drive, e in regula. Daca nu, de acolo trage tu concluzia. Ce fac cu jocurile ? le cumpar din nou sa le am digitale, nu ?

10. #5110 SP
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Uite ca eu nu cumpar GTA6 dar tot nu vad ce legatura are daca lumea cumpara jocuri digitale sau pe disc pe PS5.
    Noi nu suntem impotriva jocurilor digitale pe console suntem impotriva politicilor anticonsumator practicate de Sony pe ps store.
    Pai in cazuri din astea votezi cu portofelul. Nu poti fi impotriva politicilor anticonsumator practicate de Sony pe ps store, cat timp ai caruciorul virtual plin de jocuri. E ca si cum ai protesta impotriva capitalismului incaltat cu Nike.

---------- Post added 15-09-2026 at 13:35 ----------

Singura mea problema cu discurile e simpla. Inca nu stim ce vor face cu ps6 si daca discurile de ps4/ps5 vor fi compatabile cu consola noua. Daca va avea un disc drive, e in regula. Daca nu, de acolo trage tu concluzia. Ce fac cu jocurile ? le cumpar din nou sa le am digitale, nu ?
    Si eu sunt in aceeasi barca cu tine. Daca noua consola nu va avea disc drive, voi pastra PS5-ul, pentru jocurile vechi.

Discutia asta a avut loc si cand s-a facut trecerea de la PS3 la PS4 si, cu toate astea, Sony a supravietuit, desi parea ca Xbox o sa-i ia fata cu backwards compatibility.

De ce supravietuieste Sony, in ciuda a toate mizeriile pe care le face? Pentru ca inca nu are concurenta in ceea ce priveste portofoliul jocurilor first party (poate doar de la Nintendo, dar nu se bat pe acelasi public) si pentru ca ofera cea mai buna consola pe care sa rulezi jocurile multiplatform.

11. #5111 SP
    Pai in cazuri din astea votezi cu portofelul. Nu poti fi impotriva politicilor anticonsumator practicate de Sony pe ps store, cat timp ai caruciorul virtual plin de jocuri. E ca si cum ai protesta impotriva capitalismului incaltat cu Nike.

---------- Post added 15-09-2026 at 13:35 ----------

Si eu sunt in aceeasi barca cu tine. Daca noua consola nu va avea disc drive, voi pastra PS5-ul, pentru jocurile vechi.

Discutia asta a avut loc si cand s-a facut trecerea de la PS3 la PS4 si, cu toate astea, Sony a supravietuit, desi parea ca Xbox o sa-i ia fata cu backwards compatibility.

De ce supravietuieste Sony, in ciuda a toate mizeriile pe care le face? Pentru ca inca nu are concurenta in ceea ce priveste portofoliul jocurilor first party (poate doar de la Nintendo, dar nu se bat pe acelasi public) si pentru ca ofera cea mai buna consola pe care sa rulezi jocurile multiplatform.
    Ce vorbesti tu acolo e un fel: " Nu ma plang de voi sa nu par ipocrit ulterior" . Ai jocuri fizice pe platforma actuala ? Stii daca iti vor respecta portofelul pe viitor pe urmatoarea platforma ? Nu stim momentan nimic, doar un anunt sec.

12. #5112 SP
    Sa ma anuntati si pe mine cand Sony o sa ofere salvari in cloud si multiplayer gratuit la jocuri pentru ca ei cer aceeasi bani pe jocurile third party.
    GOG ofera salvari in cloud, multiplayer gratuit si preturi regionale pentru Romania. Au cele mai mici preturi la jocuri si sunt DRM free.

Au anuntat Sony ceva echivalent cu Xbox disc to digital? Bineinteles ca nu. Ei stiu doar sa scoata optiuni pentru jucatori nu sa adauge.
    Chiar au zis ca in viitor vor sa stoarca cat mai multi bani de la jucatorii existenti prin PS plus, preturi dinamice la jocuri, hardware etc.

Doar pentru ca lanseaza niste jocuri first party bune nu sterge cu "buretele" toate politicile astea pe care le practica in ultima vreme.

13. #5113 SP
    Ce vorbesti tu acolo e un fel: " Nu ma plang de voi sa nu par ipocrit ulterior" . Ai jocuri fizice pe platforma actuala ? Stii daca iti vor respecta portofelul pe viitor pe urmatoarea platforma ? Nu stim momentan nimic, doar un anunt sec.
    Am jocuri fizice pe platforma actuala si consider ca mi-au respectat portofelul prin orele de joaca pe actuala consola. Nu scrie pe carcasa ca jocul va fi compatibil cu PS6, prin urmare mi-am asumat faptul ca am cumparat jocul doar pentru PS5.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 256 of 256 FirstFirst ... 156 206 246 254 255 256