Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 132 of 132

Thread: Valve Steam Deck

1. #121 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Este si hardware vechi/slab, de ce sa ascundem asta? Eu unul cred ca de fapt singurul lucru care mai "salveaza" Steam Deck-ul, este rezolutia sa mica (1280 x 800). Nu inteleg ce le ia atat de mult sa vina cu o versiune mai puternica (solutii ar fi).
    Pe net se dicuta mereu ca ar fi perfectionisti si nu vor sa lanseze un produs mediocru. Posibil sa fie asa, dar consider ca le place sa "mulga" industria de gaming la fel ca oricare alta companie care e vazuta intr-un mod mai negativ ( ex. EA ). Consola a vandut ok, dar nu suficient cat sa se merite investitii anuale in versiuni mai noi si mai bune, din moment ce CS Go goleste portofelul mult mai eficient.

2. #122 SP
    Statie de andocare la pret bun pentru Steam Deck, Ally, etc...

3. #123 SP
    Steamdeck are probleme cu wifi-ul. E device-ul cu cel mai prost wifi receiver pe care il am in casa. Sper sa nu fie cazul si la steam machine daca v-a fi sa-l achizitionez.

4. #124 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La ce te referi? Viteza mica? Sau pica conexiunea?

5. #125 SP
    Viteza mica. Mereu wifi-ul are o bara unde laptopul are aproape full, telefonul nu mai zic...Xbox-ul si ps-ul la fel..Viteze mici per total pe speedtest.

6. #126 SP
    Got it. Tocmai am testat prin casa (apartament, 92mp) si cel mai putin am 3 din 4 liniute, acolo unde cu iPhone-ul 14 Pro am 2 din 3 liniute.

In rest, nu tin minte sa fi avut probleme de semnal nici la tara, unde am router in casa si stateam in curte sa ma joc.

Dar viteza de download mi se pare mai mica decat pe Mac, dar clar mai mare decat pe Switch 2 (in testele mele, desi nu ai aceleasi informatii de download speed), dar mai slab decat PS5/XSX care au wi-fi 6.
    Attached Images Attached Images steam-deck-wifi-signal.jpeg iphone-wifi-signal.jpeg

7. #127 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Got it. Tocmai am testat prin casa (apartament, 92mp) si cel mai putin am 3 din 4 liniute, acolo unde cu iPhone-ul 14 Pro am 2 din 3 liniute.

In rest, nu tin minte sa fi avut probleme de semnal nici la tara, unde am router in casa si stateam in curte sa ma joc.

Dar viteza de download mi se pare mai mica decat pe Mac, dar clar mai mare decat pe Switch 2 (in testele mele, desi nu ai aceleasi informatii de download speed), dar mai slab decat PS5/XSX care au wi-fi 6.
    Versiunea oled are wifi 6e parca si pe reddit am vazut multe postari despre viteza mica. Cred ca ceva in carcasa afecteaza semnalul cumva. In fine, deja e off topic. Cer scuze.

8. #128 SP
    Ah, ai OLED. Din pacate nu am acces la asa ceva - am doar batranul LCD.

9. #129 SP
    Member codpin's Avatar
    La mine merge brici wifi la Oled 1TB. Chiar aseara am descarcat un joc de 4gb in mai putin de un minut. Ii dadusem drumul la dld ca ma pregateam de un curs online si zic sa am ce face cat vb aia pe zoom. Nici nu am apucat sa ma conectez la curs ca era deja descarcat.

Poate e loterie si la modemul wifi...

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cand vine vorba de WiFi 6e si WiFi 7, conteaza foarte mult routerul, setarile sale, si ce banda folositi (de distanta sau obiecte in calea semnalului - gen TV-uri, zid de beton armat & co. - nici nu mai vorbim). In primul rand faceti si voi update de firmware (daca aveti versiune mai veche) la router si AP-uri, dupa care jucati-va cu setarile, canalele, benzile.

Daca cumva aveti sistem gen Mesh, verificati sa nu va "uite" sistemul legat pe o alta antena (sau AP) - e o problema pe care o intalnesc des pe la clienti, in special pe jucarii mai low cost, gen TP-Link. Ce se intampla acolo (mai ales ca vorbim de o consola portabila), e ca initial se conecteaza pe WiFi-ul din birou (sa zicem), si cand va duceti in living, in loc sa treaca pe WiFi-ul din living, ramane agatata in birou, si merge ca naiba.

Also, o alta problema des intalnita, este la cei "lenesi", care prefera sa tina toate SSID-urile in acelasi "bucket". De obicei le ia ochii, pt. ca e o functie "smart", si vezi Doamne, stie routerul sa te treaca automat pe banda care trebuie, pe canalul care trebuie and so on. Personal, recomand sa faceti separat: un SSID pentru banda de 2.4Ghz, un alt SSID pentru cea de 5Ghz (si unul separat pt. banda de 6Ghz, daca aveti - acolo vorbim de WiFi 6e si WiFi 7 adevarat). Desigur, si SSID-uri separate pt. guests. Stiu ca pare mai usor sa aveti un singur SSID si de-acolo e treaba routerului, dar va puteti trezi ca routerul considera ca e semnalul prea prost pe 5Ghz, si sa va mute pe 2.4Ghz, iar voi nu veti sti asta.

Sorry de off-topic, hope it helps.

11. #131 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Și al meu Steam Deck OLED de 512 GB, căruia i-am pus SSD de 2 TB, merge brici cu un AP Unifi U6 Pro, cu rețele de nume diferite pentru 2.4 și 6 Ghz. Aseară am descărcat niște actualizări și a prins 35-36 MB/s în mod constant. E ceva în setupul tău. Mai toate dispozitivele se conectează pe WiFi 6 la ~1000 Mbit (inclusiv telefonul S24 Ultra). Nu înțelegeam de ce topicul are brusc mesaje noi

12. #132 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7