Cum era de asteptat, un mini-PC neupgradabil, mai slabut ca un PS5, pentru 1039€ ...
EDIT: varianta cu controller costa 1108€si cea de 2TB cu controller costa 1428€ ...
Cum era de asteptat, un mini-PC neupgradabil, mai slabut ca un PS5, pentru 1039€ ...
EDIT: varianta cu controller costa 1108€si cea de 2TB cu controller costa 1428€ ...
Steam Machine Price Was Originally Meant to Be About $750:
Originally Posted by IGN
Are dreptate Linus in video-ul lui, preturile de pe PS Store sunt asemanatoare cu ce ofera si Valve in ultimii ani, nu mai e diferenta aia din trecut.
Mai stiti cand ziceam ca PS5 Pro e foarte overpriced pentru ce ofera? Imi retrag cuvintele. PS5 Pro e chilipir!
Stim cu totii ca oamenii care isi iau PC de gaming pentru a se juca ieftin nu compara preturile de pe PS Store cu preturile de pe Steam, ci preturile de pe PS Store cu preturile de pe FL.![]()
Lumea se plangea despre el cand costa $700/€800 la lansare, ce vremuri; eu ma tem ca il mai scumpesc o data pana ce se lanseaza GTA 6, chiar nu le face nimeni concurenta cu preturile astea.
De Half Life 3 ce se mai aude? Mai are cineva sperante ca Valve investeste bani in jocuri?Cred ca bugetul jocului de mult a fost alocat pentru un nou iaht in flota lui Gabe
.
By calin_kalf in forum Console Club
By OEE in forum Tech News
By MonkY in forum Stories & Other News
By MihneaWii in forum Tech News
By tudyniuz in forum Jocuri PC
Bookmarks